Υποστηρικτές / Συνεργάτες

Στο όραμα της HandsUp έχουν πιστέψει μέχρι τώρα σημαντικοί φορείς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας καθώς και κοινωνικοί φορείς όπως:

egg - Eurobank - Corallia

Το egg – enter•grow•go αποτελεί μια πρωτοβουλία  Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia. Το  Πρόγραμμα υλοποιείται από στελέχη των δύο φορέων και εποπτεύεται από 10μελή Συμβουλευτική Επιτροπή (Advisory Board) που αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες. 

Αρωγός του Προγράμματος και εγγυητής του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών είναι ένα σύνολο κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών της  ελληνικής και διεθνούς αγοράς. 

Για ένα χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν, φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε την προκήρυξη του Προγράμματος. theegg.gr 

Reload Greece

Reload Greece

Μια ανοιχτή οργάνωση, με μια νεανική νοοτροπία που εργάζεται για να κάνει τα πράγματα να συμβούν και τελικά να κινητοποιήσει τους νέους να δράσουν, να επιχειρήσουν.

 

People Trust

People Trust

Το The People’s Trust παρέχει οικονομική υποστήριξη όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση ή επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την υφιστάμενη μικρή επιχείρησή τους, αλλά δυσκολεύονται να βρουν άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Το The People’s Trust, σε συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο οργανισμών και εθελοντών, παρέχει στους επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  • Διαμόρφωση επιχειρηματικού σχεδίου (Business plan)
  • Επιχειρηματική καθοδήγηση (Coaching)
  • Συμβουλευτική υποστήριξη (Mentoring)
  • Εκπαίδευση και κατάρτιση
  • Πρόσβαση σε επιχειρηματικές θερμοκοιτίδες
  • Διασύνδεση με φορείς, άλλες επιχειρήσεις και παράγοντες στον χώρο του επιχειρείν.

Σ.Κ.Ε.Π.

Σ.Κ.Ε.Π.

Ο Σ.Κ.Ε.Π. – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε στην Αθήνα, το 2008.

Σκοπός
Μια Κοινωνία για Όλους: Η κοινωνική ένταξη των νέων με αναπηρία, στο πλαίσιο ενός περιβάλλοντος ίσων δικαιωμάτων & ευκαιριών.

Όραμα
Μια κοινωνία μέσα στην οποία όλοι ανεξαιρέτως θα αισθάνονται αποδεκτοί και χρήσιμοι.

Στόχοι
–  Η άρση των προκαταλήψεων & του αποκλεισμού των νέων με αναπηρία μέσω της αφύπνισης και αλλαγής στάσης του γενικού πληθυσμού
–  Η κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρία

Human Rights 360

Human Rights 360

Το HumanRights360 είναι μία οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Aποστολή του είναι η προστασία και ενδυνάμωση των δικαιωμάτων όλων, χωρίς καμία διάκριση, και με εστίαση στους ευάλωτους πληθυσμούς. Αποτελεί μέρος του παγκόσμιου κινήματος διεκδίκησης δικαιωμάτων που παλεύει για έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των παραβιάσεων δικαιωμάτων, ως προϋπόθεση διαφύλαξης του κράτους δικαίου στις κοινωνίες μας.

Στοχεύει στη συγκρότηση ευρύτερων συμμαχιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, με σκοπό την οικοδόμηση ανοιχτών και ανεκτικών κοινωνιών. Την οικοδόμηση κοινωνιών και κυβερνήσεων που απορρίπτουν την ακροδεξιά ρητορεία, τον εξτρεμισμό και την ξενοφοβία, που λειτουργούν σε πλαίσιο λογοδοσίας και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών.

Με την υποστήριξη του Human Rights 360 / The Kahane Foundation παρέχουμε ενημέρωση για τον ιό Covid-19 και προσβάσιμα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή.

eidikospaidagogos

eidikospaidagogos

Eκπαιδευτική ιστοσελίδα με θεματολογία που αφορά την Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση, o eidikospaidagogos.gr μέσα από συνεχείς καινοτόμες δράσεις και ποικίλες πρωτοβουλίες, αναδεικνύει τον καταλυτικό ρόλο της ειδικής αγωγής στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Mentor

Mentor

Η Mentor επικεντρώνεται στον ακαδημαϊκό τουρισμό καθώς και τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Η αποστολή της εταιρείας είναι να προάγει τον ελληνικό πολιτισμό και φιλοσοφία στο εξωτερικό, παρέχοντας μοναδικές και αυθεντικές εκπαιδευτικές εμπειρίες σε φοιτητές από όλο τον κόσμο που αναζητούν το κάτι περισσότερο. Οι αποκλειστικές συνεργασίες της Mentor περιλαμβάνουν την Ελευσίνα 2021-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστήμιο & Κολλέγιο, το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά, το Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος και φυσικά, την Hands Up.

 

ΔΙΑΖΩΜΑ

ΔΙΑΖΩΜΑ

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» είναι μια Κίνηση Πολιτών, στην οποία συμμετέχουν 1200 περίπου τακτικά και αρωγά μέλη, καθώς και 40 εταιρικά μέλη, με τους αριθμούς αυτούς συνεχώς να αυξάνονται. το ΔΙΑΖΩΜΑ επιδιώκει να ανοίξει μια αγκαλιά για την προστασία των αρχαίων θεάτρων, αυτού του κορυφαίου επιτεύγματος της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, εκεί ακριβώς όπου συντελέσθηκε η έκρηξη των δημοκρατικών θεσμών και άνθισε η πολιτιστική και πνευματική δημιουργία.

Kallipratto

Kallipratto

Το κέντρο Δια βίου μάθησης Kallipratto προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια γνωστικής κατάρτισης και μια ποικιλία δραστηριοτήτων στις οποίες συμπεριλαμβάνει πάντα και τους κωφούς πολίτες σε συνεργασία με την HandsUp, κάνοντας τα σεμινάρια τους συμπεριληπτικά με παράλληλη διερμηνεία στην Νοηματική Γλώσσα. kallipratto.gr

 

Smiyl

Smiyl

Το Smiyl (Sign Me In Your Life) είναι χώρος διάδρασης και τεχνολογίας. Με μέσο την Ελληνική Νοηματική γλώσσα, ξεπερνάμε τα συνηθισμένα όρια της εκπαίδευσης και γινόμαστε κομμάτι μιας κοινωνίας που μετουσιώνει τη γνώση σε πράξη και την προσβασιμότητα σε πραγματικότητα. Smiyl

 

 

 

 

Dogs' Voice

Dogs’ Voice

To Dogs’ Voice είναι o μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει το έργο 80 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες, εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.

 

 

Woof Club

Woof Club

Το Woof Club είναι η πρώτη online concierge υπηρεσία ταξιδιώτες με κατοικίδια και ο μοναδικός εξειδικευμένος σύμβουλος για τουριστικές επιχειρήσεις που δηλώνουν φιλικές προς τα κατοικίδια.

 

 

neoperativa

neoperativa

Η NEOPERATIVA αποτελεί ένα σύγχρονο πρακτορείο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Creative New Media και αναλαμβάνει τη στρατηγική σχεδίαση, παραγωγή, διαχείριση, προβολή και προώθηση καινοτόμων έργων (NeoProjects) ψηφιακού, διαδραστικού και πολυμεσικού περιεχομένου -κάθε είδους- με εμπορικό, καλλιτεχνικό ή/και κοινωνικό σκοπό.

Παράλληλα, η NEOPERATIVA παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με αμεσότητα και ευελιξία, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εταιρειών, φορέων και οργανισμών που επιθυμούν να παρουσιαστούν και να διακριθούν στον ψηφιακό κόσμο, αλλά διαθέτουν περιορισμένους πόρους, μέσα ή τεχνογνωσία.

Κύριο στοιχείο διαφοροποίησης της εταιρείας αποτελεί το γεγονός ότι στηρίζει την λειτουργία της στην ανάπτυξη μιας δραστήριας και νεανικής κοινότητας δημιουργών (NeoCreators) διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων και επαγγελματικής εμπειρίας, ώστε να υποστηρίζει την πρωτοτυπία, τον ενθουσιασμό, τη συμμετοχικότητα, το ταλέντο και τη συνεργασία.

BeMyQuest

BeMyQuest

Η ομάδα της Be My Quest, έχει ως βασικό στόχο την ανάπλαση και την οικονομική αναγέννηση σχεδόν εγκαταλελειμμένων και απομακρυσμένων χωριών και περιοχών που μέχρι σήμερα δεν είχαν οικονομική και τουριστική δράση. Η εξειδικευμένη ομάδα, επικοινωνεί με παρόχους των πιθανών εκμεταλλεύσιμων εγκαταστάσεων σε αυτές τις περιοχές, και προτείνει να δημιουργηθούν μοναδικές δράσεις εναλλακτικού τουρισμού, οι οποίες θα αναβαθμίσουν οικονομικά την τοπική κοινωνία. Οι δράσεις αυτές, προωθούνται μέσω του ειδικά σχεδιασμένου Website της Be My Quest. Με αυτόν τον τρόπο, οι επίδοξοι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν, εύκολα και γρήγορα, εναλλακτικές δράσεις, οι οποίες θα ποικίλουν ανάμεσα σε αγρο-τουρισμό, ιστορικό τουρισμό, ιατρικό τουρισμό, εθελοντισμό, και πολλές άλλες κατηγορίες. Το βασικό συστατικό των δράσεων αυτών είναι η μορφή Quest που έχουν, δίνοντας έτσι ένα εκπαιδευτικό και κοινωνικό νόημα στην επιχειρηματική δράση. Όραμα της Be My Quest, είναι η αναβάθμιση τηνςοικονομικής δράσης της Ελλάδας, σε περιοχές που το χρειάζονται, και η προώθηση των όμορφων αλλά αναξιοποίητων χωριών της χώρας προς την εγχώρια και ξένη τουριστική αγορά.