Τι μπορούμε να προσφέρουμε
Η δέσμευσή μας; Να προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, συνέπεια και σεβασμό.
Online ή Φυσική Παρουσία
Διερμηνεία Νοηματικής Γλώσσας
Υπηρεσία Προσβασιμότητας
Χειλεανάγνωση
Βίντεο ή/και ήχος
Προσβάσιμη Ιστοσελίδα
Προώθηση
Διαφήμιση με "νόημα"
Υπηρεσία Προσβασιμότητας
Υποτιτλισμός
Ενημέρωση – Εκπαίδευση
Σεμινάρια
Εφαρμογή – Tablet
HandsApp
Υπηρεσία Προσβασιμότητας
Ακουστική Περιγραφή

Θέλετε να πούμε περισσότερα για το δικό σας έργο;

Επαγγελματισμός

Ο επαγγελματισμός στις υπηρεσίες μας είναι η βασική μας αξία. Γι’ αυτό επιλέγουμε ως συνεργάτες πιστοποιημένους επαγγελματίες διερμηνείς και άτομα με εμπειρία στο χώρο που ερ΄γάζονται.

01
Συνέπεια

Συνέπεια για εμάς σημαίνει να ανταπεξερχόμαστε με ακρίβεια σε όλα όσα μαζί έχουμε συμφωνήσει, με τελικό μας στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

02
Σεβασμός

Η προσβασιμότητα δε μπορεί να γίνει πράξη χωρίς σεβασμό. Έτσι, αυτός οδηγεί την κάθε μας συνεργασία και επόμενη κίνηση ως εταιρεία!

03
hands up agency
Η γνώμη σας, μας εξελίσσει διαρκώς!
Οι συνεργάτες μας μιλούν για εμάς. Η μεγαλύτερη τιμή, γίνεται για εμάς δέσμευση για ακόμα περισσότερα. Σας ευχαριστούμε!
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η συνεργασία μας με την Hands Up ήταν άψογη και δημιουργική σε όλα τα στάδια. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν οι συλλογές του Μουσείου προσβάσιμες σε επισκέπτες κωφούς και βαρήκοους. Ο επαγγελματισμός και η άριστη γνώση του αντικειμένου, που διακρίνει όλα τα μέλη της ομάδας Hands Up, είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους επιθυμούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Challedu AMKE

Συνεργαστήκαμε με τη Hands Up στο πλαίσιο ενημερωτικής μας εκδήλωσης για ένα έργο Erasmus+ σε σχέση με τη συμπερίληψη των Κωφών & Βαρήκοων συνανθρώπων μας στον κλάδο του τουρισμού. Φυσικά δεν έλειπε η ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα και είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που επιλέξαμε τις υπηρεσίες της Hands Up για τον σκοπό αυτό.

Οι διερμηνείς της Hands Up ήταν εξαιρετικές, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και έδωσαν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωσή μας! Σας ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική συμβολή σας σε αυτήν κι ευελπιστούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!

CulturePolis ΑΜΚΕ

Συνεργαστήκαμε με τη Hands Up για ένα έργο Erasmus+. Είμαστε ΄άκρως ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, την απόδοση και την ποιότητα του αποτελέσματος των δύο διερμηνέων και σίγουρα θα επιδιώξουμε τη συνεργασία μας και στο μέλλον!

Ο.Α.Κ.Α. "Σπύρος Λούης"

Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά σας στις αλλαγές που προσπαθούμε να επιτύχουμε στο Ο.Α.Κ.Α.

Στόχος μας είναι το Ολυμπιακό Συγκρότημα να γίνει ένας χώρος προσβάσιμος για όλους τους συμπολίτες μας. Η απόδοση των video του Ο.Α.Κ.Α. στη νοηματική γλώσσα αποτελεί δείγμα πολιτισμού και θα χαρούμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Με άλλα μάτια

Η Hands Up αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη μας στην προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη. Στελεχώνει τις δράσεις μας με διερμηνεία και υποτιτλισμό και την ξεχωρίζουμε για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Επιπλέον, η ευγένεια, η φιλική διάθεση και η ευελιξία των ανθρώπων της, είναι αυτά που επισφράγισαν τη χρόνια συνεργασία μας.

Athens Pride

Η HandsUp αναλαμβάνει την προσβασιμότητα του ετήσιου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, Athens Pride, σε κωφά και βαρήκοα άτομα. Στην LGBTQI+ κοινότητα των κωφών ατόμων είναι σημαντικό η διερμηνεία να γίνεται με σεβασμό στην ταυτότητα του κοινού, με εχεμύθεια αλλά και με απόλυτη πολιτική ορθότητα.
Η συνεργασία μας γίνεται στα πλαίσια της αμοιβαίας εκτίμησης, της άριστης ανταπόκρισης, των οικονομικών πακέτων αλλά και της επαγγελματικής αρτιότητας που αποπνέει το κάθε άτομο που έχουμε συνεργαστεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο