19th Ave New York, NY 95822, USA

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της HandsUp. Με λύπη αποχαιρετήσαμε το 2018, μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και συνεργασίες, με αγάπη και δημιουργικότητα. Με μεγάλη χαρά, όμως, υποδεχτήκαμε το 2019 που ελπίζουμε να είναι ένα έτος με υγεία για όλους, δύναμη, αισιοδοξία, ενσυναίσθηση και ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία.

Στην εκδήλωση πάντα παρόντες στενοί συνεργάτες και φίλοι που με την παρουσία τους έδωσαν ένα ξεχωριστό νόημα στη διοργάνωση. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, Κωνσταντίνου Σίμψη, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη προσβασιμότητας των ατόμων με προβλήματα ακοής και τον ρόλο που έχει διαδραματίσει η HandsUp σε αυτό.  Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, επίσης, εκπροσωπώντας την Κοινωνική Εταιρεία «Με άλλα μάτια» προσέφερε μια μοναδική στιγμή για τους παρευρισκόμενους μιλώντας για το έργο της πλήρως προσβάσιμης κοινωνικής αυτής πύλης ενημέρωσης και για τη συνεργασία με την εταιρεία μας. Ο σύνδεσμος κοινωνικής ευθύνης για παιδιά και νέους -ΣΚΕΠ-, πάντα αρωγός και συνεργάτης μας, έδωσε το δυναμικό παρόν αντιπροσωπευόμενος από τον Κωνσταντίνο Σαμαρά. Πάντα στο πλευρό μας φυσικά και ο πολιτιστικός οργανισμός “Liminal”, με τον Χρήστο Παπαμιχαήλ να μιλά για τη σημασία μιας συμπεριληπτικής και προσβάσιμης τέχνης και για την σημαίνουσα συνεργασία με την εταιρεία μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων που, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αναγνωρίζοντας το σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει η εταιρεία μας.

 

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο