19th Ave New York, NY 95822, USA

#PublicEventsGoSocial: Ο Γιώργος Στάθης μιλά για το νέο του παιδικό βιβλίο «Η Ρέιτσελ και τα μαγικά της Μ(Π)αθήματα»

Ένα παραμύθι αλλιώς!

Την Παρασκευή 19/3 στις 19:30, ο Γιώργος Στάθης, θα μας συστήσει το νέο του παραμύθι «Η Ρέιτσελ και τα μαγικά της Μ(Π)αθήματα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Πρόκειται για ένα καθολικά προσβάσιμο παραμύθι για μικρούς αναγνώστες με ακουστική και οπτική αναπηρία, με βίντεο στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ηχητική Αφήγηση, χάρη σε δύο μοναδικά QR Codes που θα βρείτε στο βιβλίο!

Βρείτε τη σχετική ενημέρωση από τα Public εδώ, και ορίστε υπενθύμιση στο YouTube έτσι ώστε να συντονιστείτε έγκαιρα τη μέρα εκείνη!

Το παραμύθι θα προλογίσει ο Πυθαγόρας Ελευθεριάδης, φιλόλογος, συγγραφέας και bookstagramer.

Για την προσβασιμότητα του παραμυθιού θα μιλήσουν οι:
Βαγγέλης Αυγουλάς, τυφλός εκ γενετής, δικηγόρος και ιδρυτής της εταιρείας meallamatia.

Έλλη Χριστοπούλου, κωφή, ιδιωτική υπάλληλος και γλυκιά μαμά.

Το νέο αυτό παραμύθι μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της μικρής μάγισσας Ρέιτσελ, εκεί που, όπως μάθαμε από μικροί, τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Την εικονογράφηση του εξωφύλλου, καθώς και όλου του παραμυθιού, δημιούργησε η Έλντυ Στεφάνου.

Όπως και με το πρώτο του μυθιστόρημα, όπου ένας από τους βασικούς ήρωες της πλοκής ήταν κωφός χρήστης της Νοηματικής γλώσσας, έτσι και τώρα, ο Γιώργος Στάθης δε θα μπορούσε να παραλείψει την προσβασιμότητα και από το πρώτο του παραμύθι!

Η Ρέιτσελ και τα μαγικά της Μ(Π)αθήματα - Παιδικό Βιβλίο από τον Γιώργο Στάθη

Μικροί και μεγάλοι, έτοιμοι;! Πιάστε τις σκούπες σας!

Πόσοι από εμάς ονειρεύτηκαν μάγια να μπορούν να κάνουν και με ένα χτύπο των δαχτύλων μας όλα τα όνειρα μονομιάς να πιάνουν! Μα η ζωή μιας μάγισσας εύκολη δεν είναι κι αν εμένα δεν πιστεύεις, δες τη μικρή Ρέιτσελ και μόνος σου αν θέλεις κρίνε! Όποιος μαγεία χρησιμοποίησε τους άλλους να εξαπατήσει, τίποτα στο τέλος δεν κατάφερε, παρά άσχημα να την πατήσει!

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να χαρίσετε στους αγαπημένους σας μικρούς αναγνώστες ένα παραμύθι γεμάτο μαγεία, περιπέτεια, παθήματα, μαθήματα και όμορφες εικόνες, δεν έχετε παρά να μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Ρέιτσελ!

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο