«Άνθρωποι με ή χωρίς αναπηρία, ορατή ή μη, άνθρωποι με ικανότητες μπορούν να φέρουν την αλλαγή για ζωή χωρίς περιορισμούς. Η κοινωνική επιχειρηματικότητα μπορεί να δώσει βιώσιμες λύσεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία, την φροντίδα και την ενδυνάμωση. Η κοινωνία των πολιτών διεκδικεί έναν κόσμο δίκαιο με ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες, ένα κόσμο ανθρώπινο. Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες σε αυτή την αλλαγή που μπορεί να γίνει από ανθρώπους με ικανότητες, συνδυάζοντας το design με την φροντίδα, την υγεία και την καινοτομία.»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Unlimited Abilities Days» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και στο Gazi Hall. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους με ικανότητες που ξεπερνούν κάθε περιορισμό. Ανέδειξε τις ικανότητες των ατόμων με ορατή ή αόρατη αναπηρία καθώς και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενδυνάμωσή τους  με σκοπό να ενεργοποιήσει τον κάθε πολίτη. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν φορείς της κοινωνίας των πολιτών, κοινωνικοί επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς.

Την εκδήλωση έκανε προσβάσιμη σε Κωφούς και Βαρήκοους, η HandsUp, με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα.

 

ABILITIES DAYS || Υποστήριξη ANT1

Με την Υποστήριξη του ΑΝΤ1, πραγματοποιήθηκαν για 1η φορά οι μέρες αφιερωμένες στους ανθρώπους που ξεπερνούν κάθε περιορισμό. Οι μέρες που ήρθαν για να γκρεμίσουν τα στερεότυπα γύρω από τις ορατές και αόρατες αναπηρίες έκαναν το ντεμπούτο τους στο Gazi Music Hall και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Οι Unlimited Abilities Days ξεκίνησαν – μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες στο www.abilitiesdays.com

Publiée par Abilities Days sur Vendredi 1 novembre 2019

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης