19th Ave New York, NY 95822, USA

Η 7η Απόγονος & τα Δίδυμα Πετράδια | Εκδόσεις Υδροπλάνο

Αν έχεις περάσει πολλά βράδια στο σκοτάδι, με ένα μικρό φως διαβάζοντας αχόρταγα ένα βιβλίο φαντασίας και δράσης, βυθισμένος στον εξωπραγματικό κόσμο του, τότε πρέπει να ανακαλύψεις και το μαγικό κόσμο της 7ης απογόνου. Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Ιζόλα η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Η 7η απόγονος & τα δίδυμα πετράδια» από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Μια προφητεία ορίζει ένα 17χρονο κορίτσι ως τη μοναδική λύση στον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό. Προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ της αθωότητας της ηλικίας της και της δύναμης που απαιτεί η ολοκλήρωση του πεπρωμένου της, έρχεται αντιμέτωπη με φανταστικά και μυθικά πλάσματα. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να πιστέψει πραγματικά στον εαυτό της! Πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι αυτό;

Η ιστορία της Θάλειας σε προσκαλεί σε ένα αδιάλειπτο ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και θέλει να σε παρασύρει μαζί της στην πιο απρόσμενη περιπέτεια.

Το βιβλίο «Η 7η απόγονος και τα δίδυμα πετράδια» ήρθε για να διεγείρει τη φαντασία των αναγνωστών και να τους συναρπάσει! Ο Γιώργος Στάθης, ένας νέος Έλληνας συγγραφέας, προσθέτει έναν ακόμα τίτλο στα βιβλία φαντασίας που θα λατρέψετε, ένα είδος που τόσο αγαπούν παιδιά και μεγάλοι! Οι γενιές που μεγάλωσαν με τα βιβλία του Harry Potter, του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και της Νάρνια, σίγουρα θα αγαπήσουν και το φανταστικό και μαγικό κόσμο του βιβλίου του.

Κι αν θέλεις όσο τίποτα να μπεις σε αυτόν τον κόσμο, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο βιβλιοπωλείο της γειτονίας σου ή στα καταστήματα Public, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του εκδοτικού οίκου Υδροπλάνο: https://www.ydroplanobooks.gr/product/7i-apogonos-kai-didyma-petradia/

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Στάθης Γιώργος σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται ως επαγγελματίας Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Το 2017 ίδρυσε τον κοινωνικό οργανισμό HandsUp και είναι πρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων Ε. Ν. Γ. 

Ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων από 15 χρονών και σχεδόν αποκλειστικά η θεματολογία που επιλέγει ήταν και είναι φαντασίας, έχοντας πάντα ως στόχο την προσωπική του απόδραση σε κόσμους που ο ίδιος μπορεί να πλάθει, αλλά και την επιθυμία του να προκαλέσει τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν μέσα από φανταστικούς διαλόγους και καταστάσεις πραγματικά γεγονότα στη ζωή και να τα αξιολογήσουν μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα!

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο