1 Ιουνίου, 2020

«Η 7η ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ» του Γιώργου Στάθη

από τις εκδόσεις Υδροπλάνο

Η 7η απόγονος και τα δίδυμα πετράδια
ISBN 978-618-84490-6-0

Στις 7 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Στάθη Γεώργιου με τίτλο: Η 7η Απόγονος και τα Δίδυμα Πετράδια. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Ιζόλα στη Καλλιθέα, στις 20:00 και είναι ανοιχτή σε όλους τους αναγνώστες. Η εκδήλωση θα καλυφθεί και με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από την εταιρεία HandsUp.

Άραγε το πεπρωμένο το επιλέγεις ή σε επιλέγει; Η Θάλεια, ένα 17χρονο κορίτσι, μεγάλωσε σε μια καλύβα αγνοώντας την πραγματική της κληρονομιά και όσα της ανήκουν. Μέχρι τη στιγμή που ένα πετράδι μπαίνει στη ζωή της και αλλάζει όλα όσα ξέρει μέχρι τώρα. Ένας νέος, μαγικός κόσμος ανοίγεται μπροστά της γεμάτος δυνάμεις και μυθικά πλάσματα και η Θάλεια καλείται να ξετυλίξει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, πιο γρήγορα από όσο φανταζόταν. Σε έναν αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, τα ιδανικά και το συμφέρον, μια προφητεία περιμένει να βγει αληθινή. Κι αν όλοι πιστεύουν στη Θάλεια ότι θα τα καταφέρει, πόσο εύκολο είναι να πιστέψει και η ίδια στον εαυτό της;

Στο βιβλίο η 7η απόγονος και τα δίδυμα πετράδια, είναι το πρώτο ελληνικό μυθιστόρημα φαντασίας που ένας από τους κύριους ρόλους είναι κωφός χρήστης της νοηματικής γλώσσας και είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με την ήρωα του βιβλίου.
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο και τα καταστήματα Public.

 

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται ως επαγγελματίας Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Το 2017 ίδρυσε τον κοινωνικό οργανισμό HandsUp και είναι πρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων Ε. Ν. Γ. 

Ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων από 15 χρονών και σχεδόν αποκλειστικά η θεματολογία που επιλέγει ήταν και είναι φαντασίας, έχοντας πάντα ως στόχο την προσωπική του απόδραση σε κόσμους που ο ίδιος μπορεί να πλάθει, αλλά και την επιθυμία του να προκαλέσει τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν μέσα από φανταστικούς διαλόγους και καταστάσεις πραγματικά γεγονότα στη ζωή και να τα αξιολογήσουν μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα!

Πρόγραμμα παρουσίασης βιβλίου:

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης