4 Αυγούστου, 2020

Διοργάνωση της Ημερίδας της ΓΓΙΦ με θέμα: «Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία μοχλός ανάπτυξης της Ισότητας των Φύλων»

Με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα και υπηρεσίες χειλεανάγνωσης για Κωφούς και Βαρήκοους και ακουστική περιγραφή για άτομα με προβλήματα όρασης απο την HandsUp.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου µε τίτλο: «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» του Ε.Π. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020, θα πραγματοποιήσει Ημερίδα με θέμα: «Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία μοχλός ανάπτυξης της Ισότητας των Φύλων».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, με ώρα έναρξης στις 10:00 στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξ. Πάντου, Καλλιθέα).

Στόχος της εν λόγω ημερίδας είναι η ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης, την γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης.

 

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης