2 Ιουλίου, 2020

Ο DiMarco, κωφός καλλιτέχνης και νικητής του Next Top Model της Αμερικής καθώς και του Dancing With The Stars, έκανε έκπληξη σήμερα το πρωί στους fans του με την κυκλοφορία της ASL εκδοχής του μουσικού βίντεο “7 Rings” της Ariana Grande – πλήρως προσβάσιμο βίντεο, και με αισθητική που εναρμονίζεται τέλεια με τα πρωτότυπα γραφικά της Ariana Grande.

Η ανεπίσημη εκδοχή στην Αμερικάνικη Νοηματική Γλώσσα του “7 Rings”, την οποία σκηνοθέτησε ο καλλιτέχνης Master Jake Wilson, είναι μια σημαντική νίκη για την προσβασιμότητα στη μουσική, κάτι που Nyle DiMarco υποστηρίζει και διεκδικεί φανατικά.

Αφού ο ίδιος επέκρινε έντονα την έλλειψη υποτίτλων για το βίντεο της Α. Grande στο “Thank U, Next” με ανάρτηση του στο twitter, ο DiMarco γιόρτασε την ένταξη τους στο βίντεο “7 Rings”.

Ο DiMarco όμως στην συνέχεια, κατάφερε να φτάσει το Video clip σε ένα άλλο επίπεδο, δημιουργώντας το τέλειο σκηνοθετικά και αισθητικά βίντεο και προσθέτοντας όλα εκείνα που ήταν απαραίτητα για να το κάνει προσβάσιμο! Αμερικάνικη Νοηματική Γλώσσα και υπότιτλους!

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης