Ιούλιος 16, 2019

Το «Μπλε» επιστρέφει στο θέατρο «Olvio» από 18 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:15, με τους Παντελή ΠάγκαλοΑναστασία Καπρέτσου και τον Ντέϊβιντ Νεγρίν να υπογράφει τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία.

Η βουβή παράσταση που έστησε ο ταλαντούχος David Negrin, ήρθε για να δώσει νόημα & χρώμα στις ζωές μας.

Η παράσταση «Μπλε» μας δείχνει πως είναι να ζούμε σε μια άχρωμη καθημερινότητα και από διάφορες καταστάσεις, τελικά να μπορούμε να χρωματίζουμε τις ψυχές μας. Ο θεατής θα βιώσει μια αλληλουχία συναισθημάτων γέλιου, χαράς, βαθιάς σκέψης, ανησυχίας, προβληματισμού, ψυχικής ανάτασης και συγκίνησης…

Λίγα λόγια για το έργο:    

Ένας αστείος ήρωας που καταφέρνει να επιβιώνει χωρίς να προσμένει τίποτα, στον δικό του μονόχρωμο «κόσμο», μέσα σε ένα λευκό καθαρό περιβάλλον, έχοντας βάλει τη ζωή του σε μια τάξη χωρίς να θέλει να του την αναστατώνει κανείς, ξαφνικά γίνεται η ανατροπή και του χαλάει κάποια την ηρεμία του, πειράζοντας τον δικό του κόσμο & τα προσωπικά του αντικείμενα.

Μια ιστορία για την ανθρώπινη φύση που, σε κάθε εποχή ανά τους αιώνες, είναι συνδεδεμένη με τη συντροφικότητα και την αποδοχή του άλλου. Το άλλο, ως ένα πλάσμα ή ως μια εσωτερική ανακάλυψη ενός βαθύτερου είναι. Σε κάθε περίπτωση, μια συνάντηση που επιβάλλεται για να χρωματίσει και να δώσει μια Μπλε απόχρωση… στη ζωή μας… κάπως έτσι αλλάζουν όλα και αποκτούν σκοπό και μια άλλη διάσταση.

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.