Ιούνιος 26, 2019

Οι Sensory Friendly προβολές απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε άτομα με αυτισμό και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας. Κατά την διάρκεια της προβολής, υπάρχει χαμηλός φωτισμός στην αίθουσα, χαμηλή ένταση ήχου με πλήρη αφαίρεση μπάσων. Επίσης, ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί του από το σπίτι του το σνακ που επιθυμεί και που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες της διατροφής του.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για κρατήσεις εισιτηρίων, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο

www.eventbrite.com/e/sff-smallfoot-tickets-50818727181 .

Η κράτηση είναι δωρεάν, ενώ το αντίτιμο του εισιτηρίου καταβάλλεται στο ειδικό ταμείο στον κινηματογράφο. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5,50 ευρώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ TheHappyArt…

Η ιδέα για το TheHappyArt ξεκίνησε ένα απόγευμα από την Μαρία και τον Χρήστο, όπου μοιραζόμενοι τους κοινούς προβληματισμούς τους αναγνώρισαν τρόπους με τους οποίους μπορούσαν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στον υπέρμετρο αγώνα των ατόμων με ειδικές ανάγκες για την συμμετοχή τους σε ένα κοινωνικό σύνολο στο οποίο γνωρίζουν έναν σχεδόν αφηρημένο αποκλεισμό.

Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε, με όπλο την θέληση τους να καινοτομήσουν και να εισάγουν νέες δράσεις σε ένα τομέα που έχει την ανάγκη για μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Με την διαρκή προσπάθεια και επιμονή τους προσέλκυσαν πολλούς ακόμα, που όλοι μαζί σήμερα μοιραζόμαστε αυτό το κοινό ταξίδι.

Όλοι εμείς, τα μέλη, οι συνεργάτες, και οι φίλοι του «TheHappyArt» ανοίγουμε ένα παράθυρο στη ζωή, την προσπάθεια, και την καθημερινότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Μέσω του «TheHappyArt» και σε συνεργασία με τους πολύτιμους συνεργάτες μας προβάλλουμε, πληροφορούμε, αναλαμβάνουμε δράση και μοιραζόμαστε ένα χαμόγελο και ένα μεγαλύτερο κοινό στόχο.

Φτιάξαμε το «TheHappyArt» για να πετύχουμε αυτά και ακόμη περισσότερα.

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.