19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ στη νοηματική: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου

Κριός

Προχώρα με τα σχέδιά σου. Άκουσε το ένστικτό σου και φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου. Ο μήνας έχει δυσκολίες, αλλά, αν φερθείς έξυπνα, θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Μια αισθηματική υπόθεση από το παρελθόν προβλέπεται να σε απασχολήσει με κάποιον τρόπο. Μείνε σταθερή στις επιθυμίες σου, αλλά φρόντισε να είναι πραγματοποιήσιμες. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο βολικό για να κάνεις επαγγελματικά βήματα, να αναπτύξεις σχέσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν ή για να προετοιμάσεις το έδαφος για τα μελλοντικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε σπουδές, μετακίνηση στο εξωτερικό ή ακόμα και μετακόμιση.

Ταύρος

Δούλεψε την επικοινωνιακή σου στρατηγική. Η υποστήριξη που περιμένεις στις πρακτικές σου υποθέσεις προβλέπεται να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Αυτό οφείλεται περισσότερο στη διστακτικότητα των άλλων παρά στη δική σου οργάνωση. Χρειάζεσαι λοιπόν καλύτερη προβολή των σχεδίων σου και μεγαλύτερη επιδεξιότητα στα λόγια σου. Ξεχώρισε τη θέση σου από εκείνους που επιμένουν να λειτουργούν χωρίς σχέδιο και προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από ανταγωνισμούς και αντιζηλίες. Μετά την έκλειψη του ήλιου και προς το τέλος της δεύτερης εβδομάδας του μήνα καταλαβαίνεις καλύτερα τα μαθήματα που πήρες, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα προσωπικά σου.

 

Δίδυμοι

Μάθε το κοινό σου. Σου περισσεύει ενέργεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τη σπαταλάς. Θυμήσου ότι διαθέτεις ανεπτυγμένη αντίληψη, διπλωματία και μαγνητισμό, χαρακτηριστικά που σου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα στο παρελθόν, αλλά και που έχεις πληρώσει ακριβά σε κάποιες περιπτώσεις. Θυμήσου, επίσης, ότι ο Αύγουστος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να λειτουργήσεις επιθετικά, ούτε για να επιχειρήσεις το ακατόρθωτο. Η εποχή σε ευνοεί αν προσαρμοστείς στις ανάγκες του περιβάλλοντός σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνάς τα ενδιαφέροντά σου. Απλά δεν εκτίθεσαι τόσο πολύ όταν το περιβάλλον σου είναι συντηρητικό και συμβιβασμένο.

 

Καρκίνος

Aξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν, καθώς τα χρήματα στα οποία είχες υπολογίσει φαίνεται να αλλάζουν ευκολότερα χέρια εξαιτίας κάποιων έκτακτων αναγκών που θα προκύψουν. Σαν αντιστάθμισμα, όμως, προσφέρεται κάποιος φίλος ή συγγενής να σε διευκολύνει σε κάποια ανάγκη. Το δεύτερο μισό του μήνα σε φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων σε όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Λύσε ένα ένα τα θέματά σου και μην πελαγώνεις όταν τα βλέπεις σωρευμένα. Έχεις να δώσεις αγώνα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό.

 

Λέων

Τα δεδομένα αλλάζουν, προετοιμάσου. Κάνε λίγη ακόμα υπομονή, καθώς μετά την έκλειψη του ήλιου στις 11 στο ζώδιό σου, θα περάσει και αυτό το κύμα αντιθέσεων, εμποδίων και αναγκών. Τα δύο τελευταία καλοκαίρια σε ταλαιπώρησαν ψυχικά, συναισθηματικά και πρακτικά, αλλά όσο προχωράει ο μήνας, τόσο θα αισθάνεσαι ανακουφισμένη και αισιόδοξη, ιδιαίτερα το τελευταίο του δεκαήμερο. Φρόντισε να είσαι διπλωματική, να ξεπερνάς τα εμπόδια με χαμόγελο και να κρατήσεις όσο μπορείς τα κεκτημένα σου. Να ξέρεις ότι η βοήθεια των άλλων θα είναι ανεπαίσθητη όταν έρθει η ώρα της πράξης. Βγάλε τα συμπεράσματά σου, άλλαξε τα κακώς κείμενα στο μυαλό σου και χάραξε νέα πορεία για το μέλλον σου.

 

Παρθένος

Μην αφήνεις την απαισιοδοξία να ορίσει το μέλλον σου. Οι πρώτες ημέρες του μήνα φέρνουν αναστάτωση στο περιβάλλον σου και μερικές φορές μπορεί να επηρεάσουν τον ψυχισμό και τις αποφάσεις σου. Οι πιέσεις από ανθρώπους και γεγονότα θα σε ταλαιπωρήσουν, αλλά φρόντισε να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να αποφύγεις απώλειες. Μετά την έκλειψη του ήλιου στο Λέοντα και με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, αποκτάς μια ειδική σχέση με το περιβάλλον σου, εξελίσσονται καλύτερα τα οικονομικά σου και μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά και άλλα σχέδιά σου. Προσοχή χρειάζεται στις συνεννοήσεις, τις αμοιβαίες υποσχέσεις με το σύντροφό σου και σε νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερη.

 

Ζυγός

Στα επαγγελματικά, οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. Το περιβάλλον, οι σχέσεις με το σύντροφο ή την οικογένεια, το ανικανοποίητο και οι ενδόμυχες σκέψεις θα αποτελέσουν τον καμβά των δραστηριοτήτων σου για το μήνα αυτόν. Μια μεγάλη σχέση θα σε απασχολήσει και θα σε ταλαιπωρήσει όσο συνεχίζεις να τη δικαιολογείς και να μην αποφασίζεις να απαγκιστρωθείς από αυτήν. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου προβλέπεται να έχεις ένα ενδιαφέρον, κοινωνικά και αισθηματικά, δεύτερο μισό του μήνα. Αν έχεις σχεδιάσει το επαγγελματικό σου μέλλον, θα μπορέσεις τώρα να κάνεις ακόμα πιο αποτελεσματικές κινήσεις.

 

Σκορπιός

Οι διπλωματικές σου ικανότητες είναι απαραίτητες. Εξασφάλισε θετικές γνώμες, κλείσε συμφωνίες, δείξε το επιχειρηματικό σου πνεύμα και μην αφήνεις στην τύχη τους τα οικονομικά σου. Το διάστημα των εκλείψεων σε έχει ταλαιπωρήσει, αν και σε έχει ανταμείψει εκεί που έχεις τολμήσει να αντισταθείς. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο στην εργασία ή θα ταλαιπωρηθούν κάποιες ευαίσθητες σχέσεις. Η οικογένεια θα χρειαστεί και πάλι τη συνδρομή σου, αυτή τη φορά όμως προσπάθησε να απαγκιστρωθείς από τις εκεί εξαρτήσεις σου.

 

Τοξότης

Πίστεψε στις δυνατότητές σου. Η περίφημη αισιοδοξία σου βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί, καθώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου σε πλησιάζουν για συμβουλές ή για εξομολογήσεις. Μπορείς τώρα να κατευθύνεις τη δράση σου σε προσωπικό όφελος, σε οικονομική άνοδο και σε οικογενειακή ηρεμία. Απόφυγε να δώσεις εξηγήσεις και διατήρησε τα πλεονεκτήματά σου στα επαγγελματικά σου, έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από άλλες φορές. Κοινωνικά, αν βρίσκεσαι σε διακοπές, διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ, αισθηματικά, ευνοείσαι περισσότερο εσύ που διατηρείς μόνιμη σχέση. Αν είσαι ελεύθερη, απόφυγε ακατάλληλους συντρόφους και μη χάνεις χρόνο με ανθρώπους που δεν έχουν θέση στο μέλλον σου.

 

Αιγόκερως

Η ξεκούραση τώρα θα φέρει καθαρή σκέψη μετά. Φρόντισε να περάσεις καλά στις διακοπές σου, γιατί αν βρίσκεσαι σε χώρο εργασίας, τότε τα πράγματα θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Οι αργές εξελίξεις, τα εμπόδια, οι λάθος άνθρωποι θα είναι παντού γύρω σου και θα διεκδικούν με περίεργο τρόπο δικά σου επιτεύγματα. Κλείσε πόρτες σ’ εκείνους που σε ενοχλούν και συνέχισε απερίσπαστη το έργο σου. Αισθηματικά αισθάνεσαι ότι έχεις εγκλωβιστεί στις δικές σου επιλογές, ενώ ο σύντροφός σου έχει καταφέρει να διατηρήσει τα στεγανά του. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι σε κάποια θέματα θα έχεις δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις προηγούμενες επιλογές και λανθασμένες κινήσεις.

 

Υδροχόος

Αν ξέρεις ποια είσαι, θα βρεις και τι θέλεις. Ο Αύγουστος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την καθημερινότητά σου, τουλάχιστον στο πρώτο του μισό. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πιο βατά, αλλά αυτό από το οποίο κινδυνεύεις είναι η εξάντλησή σου και η απογοήτευσή σου απ’ όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναβρείς τον εαυτό σου και όσο καλά και αν κρύβεις την πραγματικότητα από τους άλλους, ο εαυτός σου δε σε αφήνει να πιστέψεις αυτά που παρουσιάζεις για αλήθειες. Ασχολήσου με θέματα που δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, διαχειρίσου καλύτερα την τύχη και τα οικονομικά σου και πάρε αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου. Πρόσεξε κάποιες φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις στις οποίες ίσως δε χρειάζεται να εκμυστηρευθείς τα πάντα.

 

Ιχθύες

Μη σε αγχώνουν οι αλλαγές, μείνε σταθερή στα «θέλω» σου. Φρόντισε να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να μην εκτίθεσαι με τις επιλογές ή τις αποφάσεις σου. Κράτησε μυστικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε οικονομικά ζητήματα. Να επιμείνεις εκεί που αισθάνεσαι ότι μειώνονται οι αντιστάσεις των άλλων απέναντί σου και μην παρατραβάς το σχοινί στα αισθηματικά σου. Ο σύντροφός σου ξέρει πολύ καλά τη δύναμη αλλά και τις αδυναμίες σου, δώσε και σ’ αυτόν προσοχή, γιατί ίσως αισθάνεται πιεσμένος και παραμελημένος. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να είναι καλά οργανωμένα αν θέλεις να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Οικονομικά, υπάρχει μια ανάγκη συνεννόησης με κάποιον ή κάποιους που διαχειρίζεστε από κοινού ένα περιουσιακό σας στοιχείο.

Πηγή: shape.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο