19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ στη νοηματική: 23/07 – 29/07

Κριός 

Με την επιστροφή και του Ερμή, πέρα από τον κυβερνήτη σου Άρη, σε ανάδρομη πορεία τη νέα εβδομάδα, αυτό που μοιάζει εντελώς αβέβαιο είναι κατά πόσο έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Είναι πιθανό να έχεις αποφασίσει να επιτρέψεις σε άλλους να ορίσουν τις κινήσεις σου, να αρνείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις, να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα πλαίσιο που προσφέρει την ασφάλεια μίας επαναλαμβανόμενης ρουτίνας.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα πιθανότατα να σηματοδοτεί μία μεγάλη στιγμή για τη χρονιά που διανύεις, γι αυτό θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στα τεκταινόμενα. Βρίσκεσαι μπροστά σε μία απόφαση την οποία έχεις καθυστερήσει ή έχεις αναβάλει πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ενεργοποιήσεις εκ νέου σε μία περίοδο που δεν είναι και η ιδανική για ενάρξεις. Ίσως λοιπόν αυτή η απόφαση να πρέπει να ξεκινήσει από συζητήσεις που θα γίνουν και θα δώσουν τέλος σε περιστάσεις που έχουν κουράσει. Ο αποχωρισμός σε μία σχέση, μία συνεργασία ή από ένα μέρος δεν είναι μία εύκολη στιγμή, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έναρξης του επόμενου σταδίου της ζωής σου. Αν λοιπόν θέλεις να δεις την εξέλιξη, τότε θα πρέπει να αποφασίσεις να ξεβολευτείς ή να ξεβολέψεις κάποιους για να εξετάσεις αν έχουν σκοπό να σε ακολουθήσουν.

Δίδυμος

Η ανάγκη να εμπλακείς σε ένα θέμα που αφορά κοντινούς συγγενείς είναι αρκετά μεγάλη τη νέα εβδομάδα, οπότε καλό θα ήταν να μην επιμείνεις στην τάση σου να παραμένεις αμέτοχος/η και αποστασιοποιημένος/η. Μία συζήτηση με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου θα πρέπει να λάβει χώρα, να αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να συμμετάσχεις συναισθηματικά και με πλήρη ενσυνείδηση, και όχι απλώς να αναφέρεις την άποψη σου. Ίσως να χρειαστεί να λάβει χώρα και αυτό το ταξίδι που έχεις αποφύγει  να κάνεις πράξη τον τελευταίο καιρό, να βρεθείς κοντά σε άτομα που δένεστε με δεσμούς αίματος. Στον τομέα της εκπαίδευσης και της εργασίας, καλύτερα να δείξεις τη διάθεση να λειτουργήσεις σαν μαθητής, παρά να δώσεις σημάδια αυθεντίας, αφού τα νεύρα είναι τεντωμένα και είναι αρκετά εύκολο να προκύψουν λεκτικές διαμάχες που δεν έχουν κάποια μακροχρόνια ουσία.

​Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να εστιάζει στο υλικό ή συναισθηματικό κομμάτι μίας απόφασης που έχει ληφθεί ή θα πρέπει  να ληφθεί τις επόμενες ημέρες. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις ταμείο, τόσο στην τσέπη όσο και στην καρδιά σου, και να είσαι βέβαιος/η για την απάντηση που θα αποφασίσεις να δώσεις σε μία κατάσταση που ζητά από εσένα συνέπεια και αποφασιστικότητα. Μπορεί λοιπόν τη νέα εβδομάδα να βλέπεις εμπόδια μπροστά στην πρόκληση που αντιμετωπίζεις και να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα μοτίβο σκέψης και δράσης που σε εμποδίζει να κάνεις ένα άλμα προς μία κατάσταση που έχει σημαντικές διαφορές από το σήμερα.

Λέων

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό, που ειδικά για τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου δηλώνει μία έντονα καρμική στιγμή στη ζωή τους, δείχνει πως βρίσκεσαι σε αναβρασμό σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό μίας κατάστασης που σε προβληματίζει. Ίσως να προσπαθείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα που αφορά την προσωπική σου ζωή και να παλεύεις να κερδίσεις τον εγωισμό σου που δε σου επιτρέπει να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Ίσως πάλι να εξετάζεις εκ νέου μία επαγγελματική πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια σου και σε προβληματίζει, αφού καλείσαι να ζυγίσεις το συναίσθημα με τις υλικές απολαβές και να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα αποτελεί μία γερή δοκιμασία για εσένα, σχετικά με την απόφαση που θα λάβεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που θα πρέπει να καταλάβεις αν θέλεις να συνεχίσεις να ζεις σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν θέσει άλλοι για εσένα ή θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη δική σου βούληση. Στην πρώτη περίπτωση, ο δρόμος είναι απαιτητικός και αρκετά κουραστικός, αφού καλείσαι να συγκρουστείς με τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να κλείνεις την πόρτα σε μία κατάσταση που σε έχει βολέψει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να καλείσαι να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως έχεις επιθυμίες που δεν μπορείς να συνεχίσεις να καταπνίγεις. Στην πρώτη περίπτωση, θα τα βάλεις με εσένα και θα πρέπει να κοιτάξεις κατάματα τον καθρέφτη χωρίς να τρομάξεις από αυτό που βλέπεις.

Ζυγός

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει την ισορροπία της απομόνωσης έναντι της συμμετοχής σου σε ένα ευρύ κοινωνικό κύκλο, σε σχέση με το χρόνο που θα περάσεις με φίλους και γνωστούς. Πιθανότατα να βρίσκεσαι μπροστά σε αλλαγές που έμμεσα θα αλλάξουν και το δικό σου ρόλο μέσα στο υπάρχον περιβάλλον σου, οπότε χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις την προσωπική σου ταυτότητα. Αυτή η πράξη βέβαια μπορεί να φέρει εξελίξεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να ορίσεις αυτή τη στιγμή, αφού είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να επανατοποθετήσεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Ίσως να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από φίλους σου, να αποτραβηχτείς από κάποιες παρέες που μοιάζουν να μη σε ελκύουν πλέον.

Σκορπιός

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Λέοντα τη νέα εβδομάδα, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, διαμορφώνουν ένα έντονα φορτισμένο κλίμα τη νέα εβδομάδα που απαιτεί από εσένα προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Μπορεί να προκύψουν δύσκολες συνεννοήσεις στον επαγγελματικό χώρο, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που διαθέτουν ισχυρό λόγο και επιχειρηματολογία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αναδείξεις την ικανότητα σου να συγκρατείς τα νεύρα και το θυμό σου. Ίσως πάλι να προκύψουν αναταραχές μέσα στο σπίτι σου και να διαμορφωθούν εύθραυστες ισορροπίες με γονείς ή άτομα της οικογένειας, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν σπασμωδικές κινήσεις που αφήνουν αναπάντητα κενά.

Τοξότης

Πόσο εύκολο είναι να βρεθείς μακριά από τη σκηνή στην οποία λαμβάνουν χώρα οι εξελίξεις αυτής της περιόδου; Πόσο εφικτό είναι να μπεις σε ένα αεροπλάνο ή άλλο μεταφορικό μέσο και να εξαφανιστείς για ένα μέρος που είναι αρκετά πιθανό να μπορείς να βρεις τα κομμάτια του εαυτού σου που αναζητάς για να χαλαρώσεις; Όλα τα παραπάνω ακούγονται εξαιρετικά ευχάριστα και ιδεατά, οπότε γιατί δεν κάνεις κάτι ώστε να γίνουν και πραγματικότητα; Αυτό όμως προϋποθέτει καθαρό μυαλό και την ικανότητα να μπορείς να διακρίνεις τις προτεραιότητες σου, να διαχωρίζεις αυτά που είναι ουσιαστικά σε σχέση με τα περιττά και να σέβεσαι τα χρονοδιαγράμματα. Η παρόρμηση αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε βλάψει και να πέσεις σε ακόμα μεγαλύτερη παγίδα σε σχέση με αυτή την οποία προσπαθείς να αποφύγεις.

Αιγόκερως

Η νέα εβδομάδα προσφέρει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να μοιραστείς, να αισθανθείς πως συμμετέχεις και συνεργάζεσαι, να γίνεις μέλος μίας σχέσης ή μικρής ομάδας που μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια αλλά και την ανάγκη σου για δημιουργικότητα. Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον τομέα του να ξοδευτείς χωρίς να υπάρχει ορατό και ουσιαστικό αντάλλαγμα, αφού θα πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις και διαθέσεις, για να τις διοχετεύσεις σε ένα πρόσωπο ή μία δραστηριότητα που σε γεμίζουν. Καλείσαι επίσης να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να αποφύγεις κάποιες βιαστικές επιλογές, να αρνηθείς να προχωρήσεις σε κινήσεις που δεν είναι καλά μελετημένες.

Υδροχόος

Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά, καθώς καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη ή να φέρεις στην επιφάνεια τις ενστάσεις σου σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που πρέπει να βρουν απαντήσεις. Θα χρειαστεί να δώσεις το βήμα στην άλλη πλευρά και να επιτρέψεις να εκφραστεί, να μιλήσει ακόμα και για πράγματα που μπορεί να σε ενοχλούν ή φοβίζουν. Στην προσπάθεια αυτή, η οποία μπορεί να είναι έντονη και βίαιη κάποιες φορές, θα χρειαστεί να τιθασεύσεις τα νεύρα σου, αφού είναι αρκετά εύκολο να εκτροχιαστεί η κουβέντα. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς την ισορροπία ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο, ειδικά όταν θα χρειαστεί να αποφύγεις κάποιες μετωπικές συγκρούσεις ή θα πρέπει να επιταχύνεις την κίνηση σου για να μη βαλτώσεις.

Ιχθύς

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου ή με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκκαθάριση σε τομείς που είναι σε θέση να λερώσουν ή βαρύνουν αυτούς. Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως κολυμπάς σε θολά νερά με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι σε κινδύνους που δε γνωρίζεις, οπότε και δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις όταν θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να βελτιώσεις τη ροή της καθημερινότητας σου, να εστιάσεις σε ασχολίες που είναι σε θέση να σε σκοτεινιάζουν και να σε επηρεάζουν με τρόπο που σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως δεν προσέχεις τον οργανισμό σου. Αν πάλι χρειαστεί να δώσεις βάρος στην υγεία σου, τότε προσπάθησε να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις κάποια νέα που αφορούν ενέργειες που θα πρέπει να κάνεις ώστε να διορθώσεις ή βελτιώσεις κάποια θέματα που καταφέρνουν να σε προβληματίζουν ή αρρωσταίνουν.

 

Πηγή: jenny.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο