Ιανουάριος 16, 2020

Πάνω από 200 ομάδες συμμετείχαν στα τρίτα Startupper Awards, σχεδόν 6.500 ψήφοι καταμετρήθηκαν, με την επιλογή των ομάδων και την ψηφοφορία να γίνεται από την ίδια την κοινότητα Startups, μέσω της πλατφόρμας της E-Survey.

Στην κατηγορία, EARLY STAGE STARTUPS την πρώτη θέση σε ψήφους και τους περισσότερους συνολικά (413), πήρε η ομάδα του Egg, Chainproof.ai, με ένα εργαλείο πιστοποίησης έργων τέχνης μέσω blockchain, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Olwyc, με μια πλατφόρμα εύρεσης πάρτι και εκδηλώσεων σε μπαρ, στην τρίτη θέση βρέθηκε η Yammas, η προσφέρει κεράσματα σε μπαρ εξ’ αποστάσεως μέσω app.

Στην κατηγορία MATURE STARTUPS την πρώτη θέση πήρε η e-table, η οποία προσφέρει κρατήσεις εστιατορίων online, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Owiwi, με ένα παιχνίδι – εργαλείο επιλογής προσωπικού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η CityCrop με ένα θερμοκήπιο εσωτερικών χώρων.

Στην κατηγορία SCALEUP STARTUPS νικήτρια εταιρεία αναδείχθηκε η Doctor anytime, με ραντεβού γιατρών online και ακολούθησαν οι Douleutaras.gr για εύρεση επαγγελματιών και τεχνικών για το σπίτι και Blueground η οποία προσφέρει καταλύματα πολυτελείας για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Στην κατηγορία των SOCIAL IMPACT STARTUPS είχαμε πολλές και ενδιαφέρουσες συμμετοχές, στην πρώτη θέση βρέθηκε η ομάδα της HANDS UP, με ένα ψηφιακό εργαλείο νοηματικής γλώσσας και ακολούθησε αυτή της DOGS’ VOICE, με μια πλατφόρμα περίθαλψης και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων με crowdfunding, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε αυτή της A million senses η οποία προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες για άτομα με αυτισμό.

Στη κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ STARTUPPERS νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Κωτσή από την FUNKMARTINI, ακολούθησε η Χαρά Στάθη από την HANDS UP, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αθηνά-Πωλίνα Ντόβααπό την Owiwi.

Τέλος, το βραβείο των πρωτοβουλιών και δομών της ελληνικής Startup σκηνής πήγε στο Egg.

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης