Ιανουάριος 22, 2020

Η HandsUp ήταν μία από τις 7 φιναλίστ και η μοναδική κοινωνική εταιρεία που έφτασε στον τελικό των Athens Startup Awards 2018, ανάμεσα στις 128 ομάδες και εταιρείες που έκαναν αρχικά αίτηση για να φτάσουν στην τελική βραδιά παρουσιάσεων.

Φυσικά η παρουσίαση της εταιρείας έγινε με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα, από την Έλενα Τσαρσιταλίδη, συμβεβλιμένη Διερμηνέα της HandsUp και ομιλητή τον Στάθη Γιώργο CEO – Cofounder της εταιρείας.

Ιδέες που καλύπτουν όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας με σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και καινοτόμα προϊόντα, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να βραβευτούν, δίνοντας έτσι μία ακόμα ώθηση στην αναπτυσσόμενη πορεία τους.

Στην εκδήλωση υπήρξε έντονη η νεανική παρουσία, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στο κοινό, γεγονός που δίνει στην επιχειρηματικότητα της χώρας φρέσκο αέρα.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου έθεσε στο κέντρο του στοιχήματος για το νέο επιχειρείν το ανθρώπινο κεφάλαιο, ως βασικό μοχλό κίνησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Tα βραβεία απένειμαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και η κα. Ελένη Κεπενού, Διευθύνουσα Σύμβουλος των «Μύλων Κεπενού».

 

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης