19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 04/06 – 10/06

 

Κριός

Κρατήστε για τον εαυτό σας το πλεονέκτημα να αποφασίσετε τελευταίοι και μην προτρέχετε κάποιων εξελίξεων στην εργασία. Αποφύγετε να δώσετε πίστη σε φήμες και εξετάστε καλύτερα τα δεδομένα. Η οικονομική σας ασφάλεια μπορεί να επιτευχθεί με περισσότερη προσπάθεια, που αυτή την εποχή όμως, δεν προσκρούει σε εμπόδια. Προσοχή σε θέματα που επηρεάζουν την εξέλιξή σας στην εργασία.

Ταύρος

Αισθηματικά η εβδομάδα εξελίσσεται όπως το είχατε προβλέψει. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας και κάνετε τις κινήσεις εκείνες που σας επιτρέπονται από τα δεδομένα. Επαγγελματικά φροντίστε να είστε δίκαιοι με τους συνεργάτες σας και μην αποφεύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Η προετοιμασία ενός ταξιδιού ή μιας αλλαγής κατοικίας σας αγχώνει περισσότερο από όσο πρέπει! Ελέγξτε αν ένα ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί, χωρίς να επηρεάσει άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας!

Δίδυμοι

Δεν αρκεί να βλέπετε μόνο το δάσος, πρέπει να περιποιείστε και κάθε δένδρο του χωριστά. Αυτό σημαίνει ότι οι λεπτομέρειες χτίζουν τη διαφορά απέναντι στους άλλους.  Η εύνοια που απολαμβάνετε στα βασικά σας θέματα χρειάζεται και την υποστήριξή σας, γιατί ως γνωστόν, είστε ακόμα πολύ ευάλωτοι ψυχικά και συναισθηματικά.Να είστε πρακτικοί στις επιλογές σας και λιγότερο παρορμητικοί στα έξοδά σας!

Καρκίνος

Οργανωθείτε, είναι το πρόσταγμα που ταιριάζει στις δραστηριότητες της εβδομάδας. Πρόσταγμα, γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να ξέρετε που και πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, να χειριστείτε τις οικονομικές σας δοσοληψίες και να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Τα επιχειρήματά σας είναι πιο πειστικά αν είναι πρακτικά και όχι θεωρητικά! Ανησυχείτε υπερβολικά για τις εξελίξεις στα πρακτικά σας θέματα, ενώ η εβδομάδα σας παρέχει περιθώρια ευχάριστων κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Λέων

Οι παρορμήσεις σας για την εβδομάδα σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που θέλετε. Η περίοδος ευνοεί τις παράτολμες κινήσεις σας στα αισθηματικά και κοινωνικά σας θέματα και κάποιες συγκυρίες σας βοηθούν να επιβληθείτε με τον τρόπο σας, εκφράζοντας τα απωθημένα σας. Οικονομικά μόνο, χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο και να μην παρασυρθείτε από λάθος εντυπώσεις και από υπερβολική αυτοπεποίθηση!Τακτοποιήστε οικονομικές υποχρεώσεις, ή κερδίστε χρόνο για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αυτές!

Παρθένος

Περισσότερο χαμόγελο φέρνει η εβδομάδα και πρέπει να απολαύσετε αυτά που σας αφορούν. Τα αισθηματικά σας, τα κοινωνικά σας, τα οικογενειακά σας! Σε όλα είστε περισσότερο ευνοημένοι και μπαίνετε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τους συνηθισμένους περιορισμούς που οφείλονται στον τρόπο που σκέφτεστε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και βελτιώστε τη διάθεσή σας με ότι κι αν ασχοληθείτε!Επιβεβαιώστε τις συνεργασίες σας! Σιγουρευτείτε ότι όλα τα μέρη τηρούν τις υποχρεώσειςκαι ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους.

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν ελεύθερο πεδίο για να καλλιεργηθούν και να εκφραστούν. ‘Οσοι διστάζατε να κάνετε κάποια βήματα με στόχο την επιμόρφωσή σας, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη δικαιολογία και υποστήριξη για να το επιχειρήσετε.  Είναι καιρός που δεν σας αρκούν αυτά που έχετε και ήρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με τις φοβίες σας! Καλή επιτυχία!Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εμμονές! Γίνετε περισσότερο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Έχετε όλα τα απαραίτητα για να προχωρήσετε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση βελτίωσης των επαγγελματικών σας, να διεκδικήσετε ανάπτυξη της καριέρας σας και να βελτιώσετε τα του οίκου σας. Κάποια έξοδα είναι στο πρόγραμμα, δεν είναι όμως ικανά να σας περιορίσουν,  ούτε να παρεμβληθούν σαν εμπόδιο στις ανωτέρω δραστηριότητές  σας! Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε σοβαρά να αλλάξετε τρόπο ζωής, ακόμα και κατοικία! Ένα μυστικό σας πρέπει να παραμείνει κρυμμένο! Μην επηρεάζεστε από καταστάσεις της στιγμής!

Τοξότης

Οικονομικά πρέπει να υποστηρίξετε καλύτερα τον εαυτό σας, να διεκδικήσετε τις αμοιβές σας και να περιφρουρήσετε το αντικείμενο και τους κόπους σας. Είναι πιθανόν να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για αλλαγή εργασίας ή τομέα και είναι ευκαιρία να μιλήσετε για όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως. Αισθηματικά, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, αλλά για να σοβαρευτούμε, μην το παρακάνετε με το ζήτημα της ελευθερίας σας!Οικονομικές διεκδικήσεις και αντιπαραθέσεις σας θέλουν ιδιαίτερα προσεκτικούς αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Έχετε μάθει να προσπαθείτε και να επιδιώκετε βελτίωση της ζωής σας μέσω της εργασίας και της τάξης. Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να παραβλέψετε αυτές σας τις πεποιθήσεις και να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές προσκλήσεις, αισθηματικές περιπέτειες και φιλικές συγκεντρώσεις. Μια είδηση προβλέπεται να σας φέρει χαρά, ιδιαίτερα γιατί προέρχεται από πολύ αγαπημένους σας ανθρώπους. Αργά αλλά σταθερά, δέχεστε τις βελτιώσεις της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής!

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά κανένας από τους δυο τομείς δεν πρόκειται να υπερισχύσει. Ο Άρης στο ζώδιό σας λειτουργεί αυθαίρετα και σας φέρνει προ τετελεσμένων. Φροντίστε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους, ιδιαίτερα φιλικοί με άτομα που σας γνωρίζουν πρώτη φορά και αποφασιστικοί στις ενέργειες που υπερασπίζονται την εργασία σας! Νιώθετε σημαντικά ενισχυμένοι από τις εξελίξεις που δικαίωσαν τις επιλογές σας. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας είναι ότι πρέπει να εμπιστευθείτε αυτήν την εβδομάδα. Αν σας υπαγορεύει να κάνετε υπομονή στα επαγγελματικά σας είναι γιατί δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα όλοι οι καθοριστικοί παράγοντες για να πάρετε αποφάσεις και να κινηθείτε ανάλογα. Αισθηματικά, ανησυχείτε μήπως άλλα λέγονται και άλλα γίνονται, στην πραγματικότητα όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχώνεστε τόσο πολύ!Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και κάνετε τα βήματα που θέλετε στα αισθηματικά σας. Φροντίστε τις ανάγκες ενός μεγαλύτερου συγγενή!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο