19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 07/05 – 13/05

ΖΩΔΙΑ: 07/05 – 13/05

ΚΡΙΟΣ

Η φυσική σου αίσθηση ανεξαρτησίας θα δοκιμαστεί αυτήν την εβδομάδα. Κάποιος με τον οποίο είχες συγκρουστεί στο παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστεί ξανά και να δημιουργήσει πάλι προβλήματα. Απέφυγε τα δράματα και παρέμεινε συγκεντρωμένη στη δουλειά σου. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέες επαγγελματικές επαφές και για συνεντεύξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτήν την εβδομάδα. Αν σκέφτεσαι να δανείσεις λεφτά στον αγαπημένο σου τότε ετοιμάσου να μην τα πάρεις ποτέ πίσω. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις και την φροντίδα ενός άλλου ατόμου με το μισθό σου; Σκέψου πως ξεκίνησε αυτή η σχέση και πως έφτασε ως εδώ. Είσαι ικανοποιημένη;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κλείσεις δουλειές και να προχωρήσεις την καριέρα σου σε νέα επίπεδα. Κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω το περασμένο χρονικό διάστημα, απομακρύνονται και το μέλλον φαντάζει λαμπρό. Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σου δεν είναι και το καλύτερο, αλλά εσύ ξέρεις τι θα συμβεί και πρέπει απλώς να κάνεις υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλά νέα έρχονται. Μπορεί να είναι οικονομικής φύσης ή η θετική απάντηση από μια συνέντευξη που πέρασες πριν λίγο καιρό. Προσπαθείς να σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η πρόκληση που σε περιμένει αφορά στη σωστή κατανομή του χρόνου σου. Πρόσεξε να μην στερηθείς τη συντροφιά των συγγενών και των αγαπημένων σου προσώπων περισσότερο από όσο μπορείς, μόνο και μόνο για να δουλεύεις περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Αρχίζεις να νιώθεις όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είναι μια ιδανική περίοδος για ταξίδια και για training. Με το μεγάλο σου χαμόγελο και το χιούμορ σου μπορείς να ανοίξεις τις κλειστές πόρτες και να πάρεις αυτό που θέλεις. Αυτήν την εβδομάδα θα κοιτάξεις μέσα σου, γιατί κάποια συναισθήματα αλλάζουν. Φρόντισε τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο. Σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για δουλειά από το σπίτι ή η αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Πάρε επιτέλους μια απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας ο ενθουσιασμός σου θα βρίσκεται στο ναδίρ. Φρόντισε να κοιμάσαι αρκετά. Μην σπαταλάς το χρόνο σου στη δουλειά με συναδέρφους που δεν έχουν ψηλές προσδοκίες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να τακτοποιήσεις τον εργασιακό σου χώρο. Από τη μία η δημιουργικότητά σου είναι σε ψηλά επίπεδα, αλλά η συγκέντρωσή σου ξεφεύγει συνεχώς. Άμα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή, τότε θα κάνεις μεγάλη πρόοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στις αρχές σου για χάρη της αγάπης Ζυγέ μου αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί ο αγαπημένος σου να κάνει κάτι που ξέρεις ότι είναι τελείως λάθος και να φτάσεις στο σημείο να τον δικαιολογήσεις. Η αγάπη δεν προϋποθέτει να αλλάζεις την ηθική σου πυξίδα. Μπορεί βέβαια να εμπλακείς και σε μια ερωτική κατάσταση με κάποιον από τη δουλειά σου, που δεν θα σου βγει σε καλό. Σε προειδοποίησα πάντως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μια πολύ παραγωγική περίοδος αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα έχει και μπόλικο άγχος. Υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις και δεν ωφελεί να ανησυχείς για αυτές. Οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου προσπάθησε να το ξεπεράσεις χωρίς να «σπάσεις τα αυγά», με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον έχεις πολλά στο μυαλό σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται συνέχεια την προσοχή σου. Συγκεντρώσου στα θέματα που προκύπτουν και χρησιμοποίησε διπλωματία για την επίλυσή τους. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα project.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει προοπτικές να γίνει πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά σου, αλλά και λίγο απογοητευτική για τα προσωπικά σου. Μια παρεξήγηση μέσα στο σπίτι σου θα οδηγήσει σε νεύρα και θυμό, που μπορεί γρήγορα να φτάσει σε σημείο να πληγωθεί κάποιος από κάτι που ειπώθηκε εν βρασμώ. Είναι η εβδομάδα της σύγχυσης και της λανθασμένης επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας ίσως νιώθεις κάπως πιεσμένη και με δεμένα τα χέρια. Φρόντισε να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και να μην παίρνεις κατάκαρδα όσα λέγονται. Η ενέργεια θα αλλάξει σύντομα και θα ανασάνεις. Μια περίοδος αλλαγής έρχεται όσον αφορά στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι πλανήτες ευνοούν τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και δίνουν ώθηση στο ρίσκο και στην αναζήτηση νέων εμπειριών.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ερωτικά σου θα αποτελέσουν πηγή προβληματισμού αυτήν την εβδομάδα. Αν έχεις βγει μερικά ραντεβού με κάποιον, ίσως κάνετε τις πρώτες κουβέντες για το μέλλον. Μπορεί μάλιστα να σκεφτείτε να μετακομίσετε μαζί, αλλά καθώς σχεδιάζεις, εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στο δρόμο σου. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι και από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που διαφωνεί με την απόφασή σου. Μπορεί να πιστεύει ότι κάποιος σε εκμεταλλεύεται και εσύ είσαι τυφλωμένη από το πάθος για να το δεις.

 

Πηγή: thecaller.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο