Ιανουάριος 19, 2019

Διεπιστημονικό συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Ειδικών Θεραπειών 5 και 6 Μαΐου 2018

Τo Διεπιστημονικό Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Ειδικών Θεραπειών προσβάσιμο με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από την HandsUp.

Το πρωτοποριακό συνέδριο που συνδιοργανώνουν οι Σχολές Ανθρωπιστικών Επιστημών και Υγείας θα έχει τίτλο «Η συμβολή των σύγχρονων προσεγγίσεων από το Παιδί ως τον Ενήλικα» και θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στο Κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 17).

Το Aegean College πρωτοπορεί στους τομείς της Ειδικής Αγωγής και των Ειδικών Θεραπειών μέσα από επιστημονικά συνέδρια υψηλού κύρους, αλλά και συνεργασίες με κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια όπως το Canterbury Christ Church University και το Coventry University (Top 4% παγκοσμίως).

Πού απευθύνεται;

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής και σε επαγγελματίες λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, βρεφονηπιοκόμους, καθηγητές ειδικής φυσικής αγωγής, σε κοινωνικούς λειτουργούς και σε φοιτητές ή αποφοίτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων των εν λόγω επιστημονικών πεδίων.Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης