19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 26/03-01/04

1krios
21/3 – 20/4​

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι μία έκρηξη γεγονότων που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμίσετε. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας στις 31 του μήνα, θα σας αναγκάσει να δείτε την προσωπική σας ζωή κάτω από άλλο πρίσμα. Φροντίστε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να γυρίσετε τις καταστάσεις προς όφελος σας.

2tauros
21/4 – 21/5​

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και το παρασκήνιο θα είναι αρκετά ενεργό αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν πολύ καλές αλλαγές με το ξεκίνημα του Απριλίου. Η Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα αρχίσει σταδιακά να σας δίνει την θετικότητα της. Αν πρέπει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που σας έχουν ταλαιπωρήσει, η εβδομάδα αυτή είναι η καταλληλότερη.

3didimoi
22/5 – 21/6​

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία κομβική περίοδο, όπου θα πρέπει να προσέξετε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται μέσα από γεγονότα που στην αρχή φαίνονται δύσκολα, αλλά στην συνέχεια ανεβάζουν την ποιότητα των σχέσεων σας. Φροντίστε την υγεία σας στο τέλος της εβδομάδας, όπου η κούραση θα σας καταβάλει.

4karkinos
22/6 – 22/7​

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά θέματα, δεν σας αφήνουν τα περιθώρια να σκεφτείτε πλέον με ηρεμία. Μία γενικευμένη αναστάτωση στην ζωή σας, σχεδόν σε όλους τους τομείς, σας κάνει να κοιτάτε σαν παρατηρητές τις καταστάσεις και να μην δράτε έγκυρα. Η εβδομάδα αυτή έχει μία ακαμψία σε ότι προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε, γι αυτό αφήστε τα σημαντικά για αργότερα.

5leon
23/7 – 23/8

ΛΕΩΝ

Θα είστε μάλλον παρατηρητές των καταστάσεων γύρο σας παρά συμμετέχοντες. Αυτή η εβδομάδα έχει λίγο από όλα και αυτό δεν σας επιτρέπει να κάνετε κινήσεις συγκεκριμένες και οριστικές. Βέβαια δεν θα έχετε [απόλυες] σε μία πιο πλατειά έννοια, αλλά καλό είναι να προσέχετε τους ανθρώπους σας, που θα βάλλονται αυτή την περίοδο.

6parthenos
24/8 – 23/9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μικρή παύση στην ξέφρενη πορεία των επαγγελματικών σας, θα είναι κάτι που θα σας κάνει να πάρετε τις ανάσες σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ετοιμαστείτε για το επόμενο διάστημα που έρχεται και θα είναι πολύ απαιτητικό για σας. Μην ξεχνάτε ότι τώρα τοποθετείτε τις βάσεις για κάτι σημαντικό στην ζωή σας.

7zygos
24/9 – 23/10

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 31/3 στο δικό σας ζώδιο, θα χαρακτηρίσει σίγουρα μία ξεχωριστή περίοδο. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να πάρουν την θέση τους και εσείς θα πρέπει να μην [χαρίζεστε] απλόχερα σε όλους. Αυτές οι μέρες θα είναι για σας μία μεγάλη διδασκαλία που θα σας φροντίσει σε βάθος χρόνου.

8skorpios
24/10 – 22/11

ΣΚΟΡΠΙΟΣ​

Κάτι δεν πάει καλά αυτό το διάστημα και το νιώθετε στην ατμόσφαιρα. Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία σας δεν βοηθά να αντιμετωπίσετε τα τυχόν προβλήματα με ηρεμία και αμεσότητα. Φροντίστε λοιπόν να μην βλέπετε τα πάντα γύρω σας μουντά, βάζοντας την λογική να σας κατευθύνει και όχι το υπερβολικό συναίσθημα.

9toksotis
23/11 – 21/12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο, όπου τα προσωπικά θέματα σας απασχολούν υπερβολικά. Δικαιολογημένες βέβαια οι ανησυχίες σας για ένα άτομο που συνδέεστε ερωτικά, όταν εκείνο δεν είναι ξεκάθαρο μαζί σας. Η Πανσέληνος στις 31/3, θα κάνει ακόμη πιο έντονη την ανάγκη σας, για μία αλλαγή όπου θα σας κάνει να νοιώσετε πιο καλά.

10aigokeros
22/12 – 20/1

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις μέρες. Θέλετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει και όλο αυτό σας πιέζει υπερβολικά. Οικογένεια και εργασία σας έχουν εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά. Η λύση βρίσκεται στην σωστή διαχείριση των καταστάσεων, χωρίς να τα βλέπετε όλα μονόπλευρα.

11ydroxos
21/1 – 19/2

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πράγματι αυτές τις μέρες θα πρέπει να [μαζέψετε] πολλές εκκρεμότητες που βρίσκονται κυρίως στο [μυαλό]σας. Φροντίστε να μην βλέπετε με κατήφεια ότι συμβαίνει γύρο σας και δώστε χρόνο στους άλλους να σας δείξουν αυτό που περιμένετε. Τελειώνοντας ο μήνας, θα ολοκληρώσετε μία συναισθηματική σας υπόθεση, που σας απασχολεί.

12ixthis
20/2 – 20/3​

ΙΧΘΥΕΣ​

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Βέβαια τώρα πια έχει μπει το [νερό στο αυλάκι] και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ξεκαθαρίσει εντελώς το οικονομικό τοπίο. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, μέσα από την σωστή επικοινωνία και την προσοχή που σας δείχνει το έτερον ήμισυ.

Πηγή: epaggelmagynaika.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο