Ιούλιος 20, 2019

H HandsUp στα πλαίσια του Our Festival 3 έκανε 6 θεατρικές παραστάσεις προσβάσιμες με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα. Δεκάδες κωφοί προσήλθαν στο Θέατρο Ρεματιά και απήλευσαν τις υπηρεσίες προσβασιμότητας που παρείχε η Liminal σε συνεργασία με την HandsUp.

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Έτσι, σε μία τετραήμερη γιορτή ελεύθερης έκφρασης, 45 καλλιτέχνες του θεάτρου συναντηθήκαν με 1.500 θεατές στο θέατρο της Ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη. To 2016, η παρέα  μεγάλωσε. 77 καλλιτέχνες συγκατοικήσαν στη Ρεματιά για 5 ημέρες, παρουσιάζοντας 17 συνολικά δράσεις σε 2500 θεατές.

Οι συντελεστές του Our Festival 3 καλούν τους θεατές να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.