19th Ave New York, NY 95822, USA

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/03-18/03

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα, θα σας δώσει αρκετό ταπεραμέντο και διάθεση για νέα ερωτικά ξεκινήματα. Η παρορμητική σας όμως διάθεση και ο ενθουσιασμός, θα πρέπει να ακολουθείτε από σκέψη και κρίση, ώστε να αποφύγετε μία μελλοντική απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο του Κριού, βάζοντας σας σε προβληματισμό και πολλές σκέψεις την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Μπορεί να αναμοχλεύετε το ερωτικό σας παρελθόν, ή να αισθάνεστε ερωτικό πάθος που για το παρόν παραμένει κρυφό. Είναι δύσκολο να προσαρμόσετε αυτά που θέλετε με εκείνα που βιώνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο την χαρά την αποδοχή και το συναίσθημα. Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι ικανή να σας δώσει εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και μία επικερδή επαγγελματική συνεργασία, αλλά με προσοχή τις ευαίσθητες ημερομηνίες που αναφέρω στην εισαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σας, θα υπάρξουν αρκετά αμφιλεγόμενα γεγονότα που θα επηρεάσουν  την εικόνα σας προς τα έξω. Η εργασία σας θα βελτιωθεί ή το αντίθετο, μέσα από άτομα που θα έρθουν σε επαφή με σας και θα σας προσφέρουν την βοήθεια τους μέσα από συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στην νέα της θέση στο Κριάρι, θα σας δώσει ώθηση για γνώσεις, ταξίδια και θα σας απαλλάξει από την ρουτίνα. Πολύ πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με άτομα που ζουν σε μακρινούς τόπους και η επικοινωνία θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας κάνει πιο κτητικούς σε κάθε σας σχέση. Θα αναπτύξετε έντονους προβληματισμούς που θα αφορούν την οικονομική σας υπόσταση. Πολύ πιθανόν να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων που θα έχουν μία ξαφνική πορεία, αλλά που πιθανόν να μην έχουν διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, θα γλυκάνει κάπως τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, αλλά όχι και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Κάποια εμπόδια θα παρουσιάζονται την στιγμή που όλα θα δείχνουν ότι είναι όμορφα και τακτοποιημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ​

Η Αφροδίτη θα διανύσει έως το τέλος του μήνα το ζώδιο του Κριού. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν εργασιακά θέματα και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πιο κοντά με άτομο που βρίσκεται στον χώρο της εργασίας σας και να αιτιολογήσετε το ενδιαφέρον σας, ακόμη και αν αυτό είναι απαγορευμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας κάνει περισσότερο ερωτικούς από πριν. Θα έχετε την διάθεση να ερωτευτείτε και να ξεχάσετε τις μουντές μέρες. Από την άλλη κάθε δημιουργική εργασία θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της περιόδου, με πολύ ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό, θα σας κάνει να ασχοληθείτε αρκετά με οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να σας απορροφήσει περισσότερο από ότι συνήθως η φροντίδα που δίνετε στο περιβάλλον σας. Βέβαια η Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα περάσει από δύσκολες πλανητικές όψεις, οπότε μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σας γίνεται πιο έντονη αυτή την περίοδο και μέσα από αυτή θα πλησιάσετε άτομα που νοιώθετε για εκείνα μία έντονη έλξη. Δεν φοβάστε να εκφράσετε τις απόψεις σας και θα γίνετε η ψυχή της παρέας. Γενικά, αν και η Αφροδίτη δεν θα έχει και την καλύτερη φιλοξενία στο ζώδιο του Κριού, εσείς θα έχετε να θυμάστε κάτι όμορφο.

ΙΧΘΥΕΣ​

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο και ίσως να χρειαστεί να ξοδέψετε κάτι παραπάνω από εκείνα που έχετε προγραμματίσει. Οι συνθήκες δεν θα είναι αυτές που θα θέλατε, όταν θα πειραματίζεστε και κάνετε κάτι χωρίς να βάλετε πρώτα την λογική.

Πηγή: epaggelmagynaika.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο