19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 05/03-11/03

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05/03-11/03

ΚΡΙΟΣ

21/3 – 20/4

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας σε εντιμότητα, γιατί το παρασκήνιο θα είναι αρκετά ενεργό και επικίνδυνο. Την Τετάρτη θα δείτε μία συναισθηματική κατάσταση να γίνεται αρκετά πολύπλοκη, ενώ το Σαββατοκύριακο θα μάθετε κάτι που θα σας αποπροσανατολίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

21/4 – 21/5

Αυτές τις μέρες θα προσέξετε αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα υπάρξουν όμορφες στιγμές, αλλά πίσω από την ηρεμία μπορεί να ελλοχεύουν κάποια ψέματα ή ανακρίβειες από τους άλλους. Την Τετάρτη θα έχετε υπερευαισθησίες που κάποιοι θα εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

22/5 – 21/6

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο απλό να κλείσετε συμφωνίες, να επικοινωνήσετε και να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας. Τα λάθη θα βρίσκονται κοντά σε κάθε τι που δεν το έχετε ελέγξει αρκετές φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22/6 – 22/7

Οι μέρες αυτές θα είναι άκρως συναισθηματικές για σας. Κάποια πράγματα θα σας δημιουργήσουν μία εσωτερική αναστάτωση, όπου θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ηρεμία και όχι κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Ένα ταξίδι με αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολύ πιθανό.

ΛΕΩΝ

23/7 – 23/8

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να θελήσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια νομική υπόθεση. Βέβαια μην ξεχάσετε ότι οι συνθήκες αυτή την χρονική περίοδο δεν είναι ξεκάθαρες και θα χρειαστεί να [προβλέψετε] τα επόμενα βήματα των αντιπάλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24/8 – 23/9

Καλείστε να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν, αλλά οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο κατάλληλες. Την στιγμή που αποζητάτε μία σιγουριά από τους άλλους, θα καταλάβετε με έκπληξη ότι βρίσκεστε μόνοι να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

24/9 – 23/10

Ίσως να έχετε για λίγο μία ψυχική [ανάπαυλα] και αυτό να σας γεμίσει τις μπαταρίες. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας που σας ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Ζήστε την κάθε στιγμή από μία γνωριμία, που θα έχει αρκετά μικρή διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24/10 – 22/11

Είστε αρκετά συναισθηματικοί αυτή την περίοδο και θέλετε να ζήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους στιγμές που δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Η προσωπική σας ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά σας, θα είναι  στα πρώτα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23/11 – 21/12

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά έντονη για σας και τώρα απλά συνεχίζετε να μαζεύετε τις σκέψεις σας, που αυτό στην παρούσα περίοδο είναι δύσκολο. Τα προσωπικά σας περιπλέκονται και μάλλον θα πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο, ώστε να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22/12 – 20/1

Ίσως να πρέπει να περιμένετε λίγο χρόνο ώστε να ηρεμίσουν κάποια θέματα και κατόπιν να ασχοληθείτε μαζί τους. Η περίοδος αυτή έχει να σας δώσει αρκετά μεγάλη αναγνώριση αν είστε καλλιτέχνες, αλλά μεγάλες απογοητεύσεις από άλλα άτομα, αν ασχολείστε με πρακτικά και επιχειρηματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21/1 – 19/2

Ακόμη βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης της περασμένης εβδομάδας. Αυτό είναι ένα ατού αν το χρησιμοποιήσετε με την πρέπουσα προσοχή, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε επίσης τα οικονομικά θέματα που υπάρχουν μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

20/2 – 20/3

Ξεκινά η δική σας γενέθλια περίοδος από την Δευτέρα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας. Είναι ένα διάστημα που θα κληθείτε να κάνετε πολλά πράγματα, που όμως θα υπάρχει ο κίνδυνος της παραπλάνησης και του ψεύδους. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν σε στιγμές αδυναμίας σας.

Πηγή: epaggelmagynaika.gr

 

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο