4 Αυγούστου, 2020

Κωφοί & Βαρήκοοι εκδρομείς στο The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας

Η δράση υλοποιήθηκε από τη HandsUp

σε συνεργασία με τη BeMyQuest

 

Με πρωτοβουλία της HandsUp, του πρώτου πρακτορείου διερμηνέων νοηματικών γλωσσών και υπηρεσιών προσβασιμότητας για κωφούς και βαρήκοους, διοργανώθηκαν θεματικές ξεναγήσεις και περιηγήσεις στο γνωστό σε όλους the Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Η δράση που έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Μαρτίου, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Be My Quest, που ως βασικό στόχο έχει  την οικονομική αναγέννηση χωριών και περιοχών που μέχρι σήμερα δεν είχαν οικονομική και τουριστική δράση.

Τριανταπέντε κωφοί και βαρήκοοι εκδρομείς, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε θεματικές ξεναγήσεις με διερμηνεία στη Νοηματική γλώσσα και σε δραστηριότητες όπως ιππασία και τοξοβολία. Οι εκπαιδευτικές ξεναγήσεις – περιηγήσεις περιλάμβαναν θεματικές ενότητες, όπως τον τρόπο παραγωγής λαδιού, τυριού καφέ κ.α. Η παράλληλη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα έγινε από την κ. Σιδέρη Βιβή και τον κ. Γιώργο Στάθη της HandsUp.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των  δύο εταιριών κκ. Γιώργος Στάθης, General Manager – Founder, HandsUp & Τάσο Γουρουντή Founder της Be My Quest,  η συγκεκριμένη δράση ήταν η αρχή μιας σειράς θεματικών συναντήσεων και οι δύο εταιρείες υποσχέθηκαν στους ενθουσιασμένους συμμετέχοντες την ανακάλυψη κι άλλων χωριών και περιοχών που αποτελούν κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας!

 

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης