19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 26/2 – 4/3

Όλες οι προβλέψεις για την εβδομάδα 26/2-4/3

 

ΚΡΙΟΣ

21/3 – 20/4

Καλό είναι να μην γίνεστε υπερβολικά ανήσυχοι για θέματα που ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν σύντομα.  Τις μέρες αυτές πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε, μαθαίνοντας κάτι που αφορά ένα δικό σας άτομο. Ίσως να αποτραβηχτείτε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και να θελήσετε να βρείτε ηρεμία μέσα από μία μετακίνηση ή κάνοντας μία εσωτερική αποτοξίνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

21/4 – 21/5

Αυτές οι μέρες  θα σας κάνουν να αναζητήσετε μία ήρεμη γωνιά να σκεφτείτε το επόμενο σας βήμα, αλλά  μην επιδιώξετε κάτι τέτοιο την Δευτέρα και την Τρίτη. Η Πανσέληνος της Παρασκευής θα σας ευνοήσει αρκετά σε πολλά θέματα κυρίως πρακτικά. Βέβαια η συμμετοχή και του Ποσειδώνα στην Πανσέληνο αυτή, θα [γλυκάνει ] τις σχέσεις που έχουν περάσει κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

22/5 – 21/6

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις και αρκετή κούραση. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας, ταράζει  τις σχέσεις σας και επηρεάζει αρκετά την επικοινωνία. Η Πανσέληνος της Παρασκευής θα σας αποπροσανατολίσει αρκετά σε θέματα επαγγελματικά, αλλά θα σταθεροποιήσει συγχρόνως τα οικονομικά σας που θα βρείτε και νέες πηγές εισοδημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22/6 – 22/7

Η εβδομάδα αυτή έχει να σας δώσει αρκετές στιγμές διασκέδασης, επικοινωνίας και [καλοπέρασης], που όμως θα πρέπει να αντιληφτείτε και τους κινδύνους που επωάζονται. Μην αφήσετε ακάλυπτο τον τομέα της εργασίας σας και μην πείτε λόγια που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η Πανσέληνος στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα σας κάνει υπερευαίσθητους στα λεγόμενα των άλλων.

ΛΕΩΝ

23/7 – 23/8

Η εβδομάδα αυτή θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει να ρυθμίσετε και να απαλλαγείτε από βάρη που ανήκουν στο παρελθόν και δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε. Η Πανσέληνος της Παρασκευής, θα σας δώσει δύναμη για ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, όπως επίσης θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα για μακροχρόνιες [επενδύσεις] που θα έχουν επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24/8 – 23/9

Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων, εφόσον θα έχετε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, σε προσωπικό επίπεδο αλλά όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Οι αλλαγές που ζήσατε τα τελευταία χρόνια σας επισημάνουν ότι δεν πρέπει να πισωγυρίζετε βάζοντας [άρρωστα] συναισθηματικά εμπόδια στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

24/9 – 23/10

Βρίσκεστε σε μία πολύπλοκη και ανατρεπτική περίοδο, που θα κατανοείτε με δυσκολία τις προθέσεις των άλλων. Πολύ πιθανόν να γίνουν επικοινωνιακά λάθη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και παράλληλα να περάσετε μία [χαμηλή] ενεργειακή περίοδο στο σώμα και το πνεύμα. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, ή αφήστε το κατάλληλο άτομο να σας βοηθήσει αυτή την “νεφελώδη” περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24/10 – 22/11

Η εβδομάδα αυτή είναι για σας μία αρκετά καλή περίοδος  ώστε να μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποιες κακές και ατυχείς στιγμές που συνέβησαν κατά το παρελθόν. Βέβαια η Πανσέληνος της Παρασκευής θα ρίξει ένα πέπλο μυστηρίου στην επικοινωνία σας με αγαπημένα  πρόσωπα, όπου με δυσκολία θα κατανοήσετε αυτό που έχει συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23/11 – 21/12

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά πολύπλοκες για σας. Από την μια ο Άρης σας δίνει δύναμη να λειτουργήσετε με θάρρος σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά, από την άλλη υπάρχουν εμπόδια που σας δημιουργούν τροχοπέδη στο να αναπτυχθείτε. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ευνοήσει οικονομικά, αλλά όχι και στα συναισθηματικά σας θέματα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22/12 – 20/1

Είστε στην ζωδιακή ομάδα, όπου αυτή η περίοδος θα λειτουργήσει για σας με εύνοια σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια μην επαναπαύεστε σε ότι φαίνεται γιατί υπάρχουν και πολλά θέματα που θα βρίσκονται στο παρασκήνιο και δυστυχώς θέλουν αρκετά προσοχή. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, θα σταθεροποιήσει σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21/1 – 19/2

Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική σε υλικά θέματα που μπαίνουν σε πρώτο πλάνο στην ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την βοήθεια από πρόσωπο κλειδί σε οικονομικές υποθέσεις και αναμφίβολα μέσα από προστασία που θα σας δοθεί, θα πάρετε ανάσα σε ότι σας έχει προβληματίσει.  Την Παρασκευή η Πανσέληνος  ολοκληρώνει μία οικονομική σας κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

20/2 – 20/3

Οι μέρες αυτές είναι σαφέστατα πολύ ιδιαίτερες για εσάς. Οι πλανήτες που έχουν συσσωρευτεί στο ζώδιο σας και η Πανσέληνος της Παρασκευής που πραγματοποιείται στην Παρθένο, δεν σας αφήνει κανένα περιθώριο να μείνετε έξω από τα γεγονότα των ημερών. Άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία σας.

Related Posts

Comments (1)

πολυ ωραια ενημερωση σχετικα με τα ζωδια

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο