Φεβρουάριος 21, 2018

Η HandsUp και οι Truevoyagers διοργανώνουν το πρώτο σεμινάριο κεραμικής με διερμηνεία στη νοηματική και θέμα «Φτιάξε το δικό σου Αρχαιοελληνικό Γλυπτό»!
Το σεμινάριο σας φέρνει σε πραγματική επαφή με την πιο αρχαία μορφή τέχνης, την πηλοπλαστική και σας ενθαρρύνει να κατασκεύασετε τα δικά σας προϊστορικά γλυπτά, Κυκλαδίτικα ειδώλια, καθώς και κεραμικά αγγεία γεωμετρικής και κλασσικής εποχής. Στο τέλος του σεμιναρίου, μπορείτε να πάρετε το γλυπτό που δημιουργήσατε μαζί σας ως πραγματικό ενθύμιο για τη συμμετοχή σας!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη, στις 4 και 18 Μαρτίου. Στο πρώτο μάθημα, θα κατασκευάσετε το γλυπτό σας με τη βοήθεια επαγγελματιών καλλιτεχνών και ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική. Στη συνέχεια, αυτό θα στεγνώσει και θα ψηθεί.
Στο δεύτερο μάθημα, θα διδαχθείτε το πως γίνεται ο χρωματισμός του γλυπτού σας και στο τέλος θα μπορέσετε να πάρετε το αναμνηστικό σας σπίτι!
Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 2,5 ώρες.
Πρόγραμμα σεμιναρίου:
• Κυριακή 4 Μαρτίου 12:00-14:30, κατασκευή του γλυπτού
• Κυριακή 18 Μαρτίου 12:00-14:30, χρωματισμός του γλυπτού
Χώρος διεξαγωγής: Ερεχθείου 7Α, Κουκάκι (πλησίον σταθμού Συγγρού-Φιξ, έξοδος Δράκου).
Η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει διερμηνεία στη νοηματική από πιστοποιημένο διερμηνέα. Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή μόνο σε ένα εκ των δύο μαθημάτων, η τιμή είναι 40 ευρώ/άτομο.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για κρατήσεις, στείλτε e-mail στο info@truevoyagers.com έως την Πέμπτη 1 Μαρτίου. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση της κράτησης και πληροφορίες για την αποπληρωμή του ποσού μέσως κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης.
Πολιτική ακύρωσης: Επιστροφή 100% του ποσού σε περίπτωση ακύρωσης μέσω e-mail τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου μαθήματος.
Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας e-mail στο info@truevoyagers.com ή στο agency@hands-up.org.

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Χώρος Προβολής