Οκτώβριος 20, 2019


Advertisement

 

Η πρώτη ιστοσελίδα που έγινε προσβάσιμη στη Νοηματική Γλώσσα, μέσω των υπηρεσιών της ομάδας HandsUp!

Περιηγηθείτε στη σελίδα του logotexneio.gr και αναζητήστε τα ειδικά σύμβολα προσβασιμότητας στο τέλος του κάθε κειμένου!

 

Τί είναι το Λογοτεχνείο;

Το Λογοτεχνείο είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης.  Στελεχώνεται από ειδικούς με άρτια εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, της Λογοθεραπείας και της Ψυχολογίας – Παιδοψυχολογίας. Το κέντρο εδρεύει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των υπηρεσιών του.

Στόχος του κέντρου είναι να παρέχει υπηρεσίες αξιολόγησης και αντιμετώπισης τυχόν δυσκολιών καθώς και να βοηθήσει την οικογένεια να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις δυσκολίες του παιδιού. Με βάση την έγκαιρη διάγνωση και αξιολόγηση των δεξιοτήτων του ατόμου, σχεδιάζονται και οργανώνονται εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα παρέμβασης  προσανατολισμένα στη μέγιστη δυνατή επιτυχία.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για την ομάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τις εγκαταστάσεις καθώς και για θέματα γύρω από τη Λογοθεραπεία, την Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ψυχολογική Υποστήριξη παιδιών.


Advertisement

Γράψτε ένα σχόλιο..

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλεις να λαμβάνεις νέα μας;

Θα λαμβάνεις newsletter μηνιαία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Χώρος Διαφήμισης

Χώρος Διαφήμισης