19th Ave New York, NY 95822, USA

Το Kalliprato ευαισθητοποιημένο σε όλους τους τομείς, σε συνεργασία με την εταιρεία Διερμηνέων Νοηματικών Γλωσσών “HandsUp Agency”, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ και δημιουργεί (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ) τμήματα σεμιναρίων και για συμμετέχοντες με απώλεια ακοής, με παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, παρέχοντας ειδικές τιμές σε όλα τα σεμινάρια και ΔΩΡΕΑΝ την παροχή διερμηνείας σε όποια σεμινάρια κρίνεται απαραίτητη.

Οι Κωφοί και βαρήκοοι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλα μας τα σεμινάρια, διαλέξεις- ομιλίες ή και να δημιουργηθούν ανεξάρτητα τμήματα, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής τους.

Παρακαλούμε μόνο για την έγκαιρη ενημέρωσή μας, όσον αφορά τη συμμετοχή σας, ώστε να υπάρχει συνεργασία διερμηνέα-εισηγητή πριν την παρουσίαση του σχετικού σεμιναρίου.

Άτομα με πολλά ενδιαφέροντα και όρεξη για μάθηση, μπορούν να απευθυνθούν στο Kalliprato, το οποίο σε συνεργασία με την εταιρεία Διερμηνέων HandsUp Agency, παρέχει τη δυνατότητα κοινωνικοποίησης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους εποικοδομητικά και δημιουργικά.

Τέλος η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης των σεμιναρίων μας, ίσως αποτελέσει και το έναυσμα για νέους επαγγελματικούς ορίζοντες!

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο