19th Ave New York, NY 95822, USA


Περισσότεροι από 50 είναι οι νεκροί και 200 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση στο Λας Βέγκας. Aνάμεσα στους νεκρούς είναι και αστυνομικοί.

Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης στην κεντρική λεωφόρο του Λας Βέγκας (the Strip) είναι νεκρός, ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ελεύθερος παραμένει όμως ο συνεργός του.

Ο σερίφης Lombardo επιβεβαίωσε ότι ο ένοπλος άνοιξε πυρ από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay.

Η ένοπλη επίθεση κατά του πλήθους σημειώθηκε στη διάρκεια υπαίθριας συναυλίας κάντρι στο Λας Βέγκας.

Ο εκπρόσωπος του University Μedical Center Hospital δήλωσε ότι 14 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και φέρουν τραύματα από σφαίρες.

Οι New York Times είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η αστυνομία ερευνά πληροφορίες για ένοπλες επιθέσεις και σε άλλα σημεία της γνωστής κεντρικής λεωφόρου του Λας Βέγκας. Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει αυτήν την πληροφορία.

Σε βίντεο από τον τόπο της επίθεσης που αναρτήθηκαν στο ίντερνετ φαίνονται οι θεατές της συναυλίας να πέφτουν στο έδαφος , ενώ ακούγονται πυρά αυτόματου όπλου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς και στο ξενοδοχείο, όπου η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με το CNN και τους NYT.

Οι πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο ΜακΚάραν του Λας Βέγκας έχουν διακοπεί προσωρινά.

Πηγή: lifo.gr

Related Posts

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο