Φεβρουάριος 21, 2018

Υπηρεσία Χειλεανάγνωσης & Υποτιτλισμού

Υπηρεσία Χειλεανάγνωσης

Η HandsUp προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών διερμηνείας για να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Σε περιπτώσεις που στο κοινό σας έχετε άτομα με προβλήματα ακοής, χωρίς να γνωρίζουν τη Νοηματική Γλώσσα, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες Χειλεανάγνωσης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση και επαρκή ενημέρωση.

Αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας σε ένα συνέδριο, είτε σε μια επαγγελματική συνάντηση, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση, έχουμε τον κατάλληλο διερμηνέα στην ομάδα μας για την κάλυψη όλων των αναγκών σας.

 

Υπηρεσία Υποτιτλισμού

Παρέχουμε υποτιτλισμό:

Από

Προς

Νοηματική Γλώσσα Ελληνικά
Αγγλικά
Ελληνικά Ελληνικά
Αγγλικά
Αγγλικά Ελληνικά
Αγγλικά

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεο σας, εμείς κάνουμε τη διαδικασία απλή και μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα.

Διασφαλίζουμε ότι οι υπότιτλοί σας θα είναι στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, μεταφέροντας την εμπειρία που βιώνει ο ακροατής, σε γραπτό λόγο και κάνοντας το βίντεο σας προσβάσιμο, ελέγχοντας πάντα ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο για το κοινό σας. Η έμπειρη ομάδα μας φροντίζει για τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, χάρη στην μεγάλη εμπειρία τους στις οπτικοακουστικές μεταφράσεις. Οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με όλες τις απαιτήσεις του υποτιτλισμού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα και την καλύτερη κατανόηση από πλευράς του κοινού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα στο: 6975693746 / 6944469040 ή με email στο: agency@hands-up.org