Ιούλιος 17, 2018

Υπηρεσία Χειλεανάγνωσης & Υποτιτλισμού

Υπηρεσία Χειλεανάγνωσης

Η HandsUp προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών προσβασιμότητας με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών επικοινωνίας και την ισότιμη πρόσβαση όλων των κωφών/βαρήκοων. Σε περίπτωση που στα πλαίσια κάποιας εκδήλωσης που οργανώνετε έχετε στο κοινό σας άτομα με προβλήματα ακοής που δεν επιλέγουν τη νοηματική γλώσσα ως μέσο επικοινωνίας αλλά τον προφορικό λόγο, η HandsUp παρέχει υπηρεσίες χειλεανάγνωσης (lipspeaking) με διερμηνείς χειλεανάγνωσης (lipspeakers).

Οι διερμηνείς χειλεανάγνωσης είναι επαγγελματίες διερμηνείς οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με σαφήνεια τα μηνύματα των ομιλητών χωρίς τη χρήση της φωνής. Είναι καταρτισμένοι στις ανάγκες επικοινωνίας των κωφών/βαρηκόων και εκπαιδευμένοι να αναπαράγουν καθαρά το σχήμα των λέξεων, το ρυθμό, την ένταση καθώς και τον τόνο της φωνής των ομιλητών. Σε περίπτωση που τους ζητηθεί είναι σε θέση να επικουρήσουν τη χειλεανάγνωση με την έκφραση του προσώπου, με φυσικές κινήσεις των χεριών αλλά και το δακτυλικό αλφάβητο. Έχουν διακριτική και ουδέτερη παρουσία και είναι επιφορτισμένοι αποκλειστικά με τη μεταφορά των μηνυμάτων μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών, χωρίς να παρεμβαίνουν στο περιεχόμενο των όσων λέγονται. Προγράμματα εξειδίκευσης και δια βίου κατάρτισης, ανώτατη πανεπιστημιακή και τεχνική εκπαίδευση, ξεναγήσεις, δικαστήρια, ιατρικά πλαίσια, συνεντεύξεις για δουλειά, κοινωνικές υπηρεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτικές ομιλίες, συνεδριάσεις της Βουλής, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες μπορούν να καλυφθούν από διερμηνείς χειλεανάγνωσης της HandsUp.

 

Υπηρεσία Υποτιτλισμού

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεο σας, εμείς κάνουμε τη διαδικασία απλή και μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα.

Διασφαλίζουμε ότι οι υπότιτλοί σας θα είναι στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, μεταφέροντας την εμπειρία που βιώνει ο ακροατής, σε γραπτό λόγο και κάνοντας το βίντεο σας προσβάσιμο, ελέγχοντας πάντα ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο για το κοινό σας. Η έμπειρη ομάδα μας φροντίζει για τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, χάρη στην μεγάλη εμπειρία τους στις οπτικοακουστικές μεταφράσεις. Οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με όλες τις απαιτήσεις του υποτιτλισμού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα και την καλύτερη κατανόηση από πλευράς του κοινού σας.

Στην περίπτωση που θέλετε ειδικά διαμορφωμένους υπότιτλους για Κωφούς και Βαρήκοους, η ομάδα των υποτιτλιστών μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και το αποτέλεσμα αξιολογείται και επιμελείται (proofreading) από ομάδα Κωφών συνεργατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα στο: 6975693746 / 6944469040 ή με email στο: agency@hands-up.org

Παρέχουμε υποτιτλισμό:

Από

Προς

Νοηματική Γλώσσα Ελληνικά
Αγγλικά
Ελληνικά Ελληνικά
Αγγλικά
Αγγλικά Ελληνικά
Αγγλικά

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα στο: 6975693746 / 6944469040 ή με email στο: agency@hands-up.org