Υπηρεσία Υποτιτλισμού

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεο σας, εμείς κάνουμε τη διαδικασία απλή και μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα.

Διασφαλίζουμε ότι οι υπότιτλοί σας θα είναι στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, μεταφέροντας την εμπειρία που βιώνει ο ακροατής, σε γραπτό λόγο και κάνοντας το βίντεο σας προσβάσιμο, ελέγχοντας πάντα ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο για το κοινό σας. Η έμπειρη ομάδα μας φροντίζει για τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, χάρη στην μεγάλη εμπειρία τους στις οπτικοακουστικές μεταφράσεις. Οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με όλες τις απαιτήσεις του υποτιτλισμού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα και την καλύτερη κατανόηση από πλευράς του κοινού σας.

Στην περίπτωση που θέλετε ειδικά διαμορφωμένους υπότιτλους για Κωφούς και Βαρήκοους, η ομάδα των υποτιτλιστών μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και το αποτέλεσμα αξιολογείται και επιμελείται (proofreading) από ομάδα Κωφών συνεργατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα στο: 6975693746 / 6944469040 ή με email στο: agency@hands-up.org

Παρέχουμε υποτιτλισμό:

Από

Προς

Νοηματική Γλώσσα Ελληνικά
Αγγλικά
Ελληνικά Ελληνικά
Αγγλικά
Αγγλικά Ελληνικά
Αγγλικά