Κάνε την ιστοσελίδα σου προσβάσιμη

Η HandsUp κάνει το website σου προσβάσιμο σε κωφούς και βαρήκοους!

Τα κείμενα της ιστοσελίδα σου μπορούν να πάρουν την μορφή Video και επαγγελματίες διερμηνείς να τα μεταφράσουν στη Νοηματική γλώσσα. Ένα ειδικό σύμβολο τοποθετείται στο κάτω μέρος των κειμένων σου και με ένα απλό πάτημα οι επισκέπτες με προβλήματα ακοής μπορούν να δουν το περιεχόμενο σου στην γλώσσα τους!

Ή να δημιουργήσουμε ένα κεντρικό βίντεο για την επιχείρηση σου όπου θα περιγράφεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου στη Νοηματική!

Κάνε και εσύ την σελίδα σου προσβάσιμη!

* Η HandsUp έχει επίσης την δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες εκφώνησης κειμένων (σπικάζ) και την ηχογράφησή τους σε στούντιο από επαγγελματίες ηθοποιούς, ώστε τα βίντεο σας να γίνουν πρόσβάσιμα και σε άτομα με προβλήματα όρασης.

Αν θέλεις να κάνεις την ιστοσελίδα σου προσβάσιμη κάλεσε μας στο: 6975693746 / 6944469040 για να μάθεις περισσότερα ή στείλε μας mail στο: agency@hands-up.org

 

Στείλε μας το βίντεο σου

Η έμπειρη ομάδα HandsUp μπορεί να κάνει και το δικό σου βίντεο προσβάσιμο, μέσω της νοηματικής γλώσσας και υποτίτλων. Στείλε μας το video σου μέσω Wetransfer στο παρακάτω email: agency@hands-up.org και τα στοιχεία επικοινωνίας σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσα στο επόμενο 24ωρο.

 

Το έργο μας:

 

Η πρώτη ιστοσελίδα που έγινε προσβάσιμη μέσω των υπηρεσιών της HandsUp!

Περιηγηθείτε στη σελίδα του logotexneio.gr και αναζητήστε τα ειδικά σύμβολα προσβασιμότητας στο τέλος του κάθε κειμένου!

 

 

Προσβάσιμο ταξιδιωτικό App με διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από την  HandsUp!

Η νέα εφαρμογή ενημερώνει τον ταξιδιώτη στην Ελλάδα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματά του στις αγορές, τα ταξίδια, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιήγησης, τη διαμονή του σε ξενοδοχεία, το συνάλλαγμα κ.α. ενώ παρουσιάζει απλά και κατανοητά το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.